Opweg naar je droombaan met een loopbaancoach Katwijk

Life en loopbaancoach Katwijk biedt jou de perfecte hulp als jij vastloopt op jouw werk of in jouw leven! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar lukt het maar niet? Wil jij graag promotie, maar durf jij het niet te vragen? Kan je niet tegen die enorme stapel werk? Of loop je vast in gezinsproblemen? MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding helpt jou verder! Maar hoe doen wij dit precies? Dat gaan wij jou hier haarfijn uitleggen!

Wie wij als loopbaancoach Katwijk zijn

Life en loopbaancoach Katwijk bestaat nu enige tijd. MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding begon in principe als eerst in Leiden. In deze gemeente hielpen wij mensen in hun zoektocht naar hun perfecte droombaan. Al snel zijn we uitgebreid naar de rest van de regio. Wij streefden er namelijk uiteindelijk voor mensen door het hele land te kunnen helpen. Daarom zijn wij tegenwoordig te vinden in meerdere gemeenten, zoals ook als loopbaancoach in Katwijk en niet meer alleen in Leiden.

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Hét loopbaancoaching traject Katwijk

Een goede loopbaancoach Katwijk beschikt over diverse technieken om jou verder te helpen in de zoektocht naar jouw droombaan! Ten eerste worden er 1-op-1 gesprekken gevoerd. Hierbij kijkt een coach naar jouw sterke punten en hoe deze passen in verschillende aspecten van jouw werk. Daarnaast brengt hij in kaart wat verbeterpunten kunnen zijn. Aan de hand van gesprekken en verschillende workshops kan de coach jou helpen om deze punten sterker te maken. Soms heb je het gevoel dat je niet gezien wordt of durf je niet te vragen om promotie. Hiervoor is een beetje zelfvertrouwen nodig. Een loopbaancoach Katwijk helpt jou via cursussen om sterker in jouw schoenen te staan. Ben jij kwijt wat nou écht belangrijk is in jouw leven? Of zie je door al dat werk door de bomen het bos niet meer? Wij helpen jou een carrièreplan te ontwikkelen en bieden jou steun en loopbaanadvies in Katwijk in jouw keuzes. Soms heb je een extra duwtje in jouw rug nodig. Als jij bijvoorbeeld op het punt staat te switchen van baan of om te vragen om promotie. Wij bieden jou de steun die jij nodig hebt!

Persoonlijk zijn, dát is de key tot succes

Onze professionele loopbaancoach streeft ernaar om zo persoonlijk mogelijk te blijven tijdens de loopbaanbegeleiding in Katwijk. Grote bedrijven hebben vaak standaard plannen klaarliggen om jou zo snel mogelijk weg te werken en daarmee veel geld te verdienen. Maar wij niet! Wij zoeken een geschikt plan, alleen voor jou! Op deze manier kunnen we je de ultieme kans tot succes meegeven. Of dit nou in de vorm van meerdere gesprekken en diverse cursussen is of door alleen een duwtje in de rug, wij zijn er voor jou!

Maar, hoe nu verder met loopbaancoaching?

Heb jij behoefte aan die ene cursus of denk jij dat dat ene duwtje in de rug jou echt verder kan helpen? Misschien heb je ook wel problemen in de familie die jou belemmeren in jouw leven? Kijk dan niet verder en meld je snel aan voor een gratis intakegesprek bij Loopbaancoach Katwijk en zie of wij jou verder kunnen helpen! Meld je ook aan bij mij als loopbaancoach in Leiden, Voorschoten, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest en Rijnsburg.

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.