Maak je keuzes vanuit je hart of je verstand? Laat je je gevoel genoeg spreken? En ben jij op zit moment op zoek naar een loopbaancoach? We hebben allemaal van die momenten in het leven dat we ons vast voelen zitten. We weten niet zeker wat onze volgende stap moet zijn, of we voelen ons verloren en onzeker. Deze momenten kunnen frustrerend zijn, maar ook een mooie kans voor groei! MOtivatie staat als loopbaancoach graag voor je klaar om het leven te creëren dat je wilt. Om uiteindelijk weer (werk) gelukkig te worden! Waar wacht je nog op? Zorg dat je weer krachtig in je schoenen gaat staan met een goede loopbaancoach!

Is het tijd voor verandering, maar weet je nog niet waar jouw passies liggen? Volg onze gratis masterclassOntdek jouw droombaan” en kom erachter!

Waarom een goede loopbaancoach zoals MOtivatie?

Soms… soms hebben we net dat ene extra zetje nodig om keuzes te maken die goed voor ons voelen. Keuzes waar we van “aan” gaan en waarbij ons zonnetje vanbinnen weer gaat stralen. MOtivatie kan jou daarbij helpen:

  • Meedenken met jouw sterke en zwakke punten;
  • We bekijken samen waar je naartoe wilt met je droombaan;
  • Zelf de regie in handen;
  • Onpartijdig advies, wel zo fijn!
  • Vertrouwensboost binnen no-time;
  • Van dromen naar doen.
Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

#1 Als loopbaancoach gaan we op zoek naar je sterke en zwakke punten

Even een stapje terug. Een van de belangrijkste redenen waarom het goed kan zijn om een loopbaancoach traject te starten, is dat het je kan helpen een stap terug te doen. Jouw sterke en zwakke punten bekijken. Dit kan een ongelooflijk waardevolle oefening zijn, omdat het je kan helpen om gebieden te identificeren waaraan je moet werken, en natuurlijk waar je in uitblinkt. Met deze kennis kun je je dan gaan richten op het ontwikkelen van een toekomstplan dat inspeelt op je sterke punten én waarmee je je talenten optimaal kunt benutten. Om uiteindelijk… jouw werkgeluk weer te mogen voelen!

#2 Met loopbaancoaching samen op zoek naar jouw droombaan

Als je het gevoel hebt vast te zitten in je huidige loopbaan, of als je niet zeker weet welke richting je op wilt, kan een loopbaancoach een enorme uitkomst zijn. Zo zullen we samenwerken om uit te zoeken wat het is dat je van je loopbaan wilt, en kunnen we een plan ontwikkelen om verder te komen in jouw pad onderweg naar jouw droombaan.

#3 Zelf de regie in handen bij loopbaancoach traject

Een van de grootste uitdagingen bij het doorvoeren van veranderingen in je loopbaan is gemotiveerd en natuurlijk op jouw pad blijven. Het is maar al te gemakkelijk om met goede bedoelingen te beginnen, maar dan terug te glijden in oude gewoonten. Dat is immers waar we vandaan komen, toch? Dit is waar een loopbaancoach van onschatbare waarde kan zijn, omdat we je helpen zelf de regie in de handen te houden. Zo kun je je focussen op wat je écht wilt en blijf je keuzes maken vanuit je hart

#5 MOtivatie – onpartijdig advies

Bij het nemen van beslissingen over je loopbaan kan het nuttig zijn dat iemand die onpartijdig is, je advies geeft. Familie en vrienden bedoelen het misschien goed, maar zij zijn vaak niet de beste mensen om advies over zo’n belangrijke beslissing te vragen. Een goede loopbaancoach zoals MOtivatie daarentegen heeft geen persoonlijk belang bij jouw besluitvormingsproces en zal alleen het beste met je voor hebben. Wel zo fijn, zo een loopbaanadviseur!

#6 Een vertrouwensboost binnen no-time

Ja het is eng. Het is eng om keuzes te maken die goed voor jou voelen, ongeacht wat de buitenwereld hier wel niet van zal vinden. Veranderingen aanbrengen in je loopbaan kan eng zijn, vooral als je geen vertrouwen hebt in je capaciteiten. Een goede loopbaancoach zal helpen je vertrouwen op te bouwen door je aan te moedigen en positief te versterken. Want welke baan past bij mij? En hoe bepaal ik wat de juiste richting is voor mij? Volg onze gratis loopbaanbegeleiding masterclass “ontdek jouw droombaan” en find out!

Tijd investeren in een loopbaancoach

Een grote carrière verandering is altijd spannend! Doe ik hier wel goed aan? Wat zullen ze wel niet van me vinden? Als het gaat om het maken van een grote carrière verandering, vinden veel mensen het nuttig om te investeren in een loopbaancoach traject. Maar hoeveel tijd moet je investeren in een goede loopbaancoach? Dit hangt helemaal af van jouw eigen behoefte en natuurlijk doelstellingen. Misschien maak je binnen no-time wel mooie vorderingen en heb je je doelen bereikt. Of, misschien heb je wat meer tijd nodig om tot de kern te komen. Het is allemaal oké. Als je het gevoel hebt vast te zitten, dan kan het zeker de moeite waard zijn om meer tijd te investeren tot je weer helemaal op jouw eigen pad zit. Door middel van coachingstrajecten bij MOtivatie gaan we samen jouw droombaan ontdekken.

Hoe vind je een loopbaancoach die goed voelt?

Het kan lastig zijn om een loopbaancoach te vinden die goed voelt. Je wilt iemand die deskundig en ervaren is, maar je wilt ook iemand met wie je op een persoonlijk niveau een band kunt opbouwen. Met een 1-op-1 coachgesprekken op mijn kantoor in Leiden zul je al snel merken of je je thuis voelt bij jouw coach. Uiteindelijk moet je zelf de regie in handen nemen om jouw leven positief te veranderen.

MOtivatie, jouw loopbaancoach

Als je je verloren en onzeker voelt over het vinden van jouw droombaan, is het tijd om weer op je gevoel te vertrouwen. MOtivatie kan je helpen toegang te krijgen tot jouw positiviteit en die te gebruiken om het leven te creëren dat je wilt met een loopbaancoach traject. Plan jouw intake en laat het geluk weer de goede kant op stromen. Kom weer in de doe-modus!

Is voor jou nog niet helemaal duidelijk wat een loopbaancoach doet of wat de kosten zijn voor een coachingstraject? Lees mijn blog hier dan over!

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.