Op zoek naar jouw droombaan? Dan is loopbaancoach Oegstgeest wat voor jou!

Heb jij moeite met het vinden van jouw droombaan? Loop je misschien vast in je werk en wil je graag een promotie? Dan is een goede loopbaancoach in Oegstgeest wat voor jou! Met de verschillende technieken van MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding kunnen wij je binnen no-time helpen naar de baan waar je niet eens van durft te dromen. Maar hoe zorgen wij nou dat jij je binnenkort binnen de ideale werkomstandigheden bevindt? Hoe kunnen wij er met loopbaancoaching in Oegstgeest en het juiste loopbaanadvies voor zorgen dat jij weer helemaal goed in je vel zit? Wij vertellen het hier allemaal!

Maar eerst, wie is jouw loopbaancoach Oegstgeest eigenlijk?

MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding is begonnen in Leiden. Als loopbaancoach begeleiden wij mensen naar succes in hun werkomgeving. Al snel kwamen we erachter dat we meer mensen de kans wilden geven om hun ideale baan te vinden. Daarom hebben wij ons uitgebreid naar meerdere gemeenten in de regio, waaronder nu ook als loopbaancoach in Oegstgeest!

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Communicatie staat centraal in het loopbaancoaching traject

Onze Loopbaancoach in Oegstgeest zal meerdere gesprekken met je voeren om goed te kunnen bepalen wat je nodig hebt. We gaan samen kijken naar je vaardigheden en sterke punten. Hierdoor kunnen we kijken welke soorten functies of banen goed bij je passen. Hiernaast zoeken wij naar verbeterpunten, waar nog aan gewerkt kunnen worden. Onze loopbaancoach zal een zo persoonlijk mogelijke aanpak opstellen. Wij geloven namelijk dat standaard stappenplannen, die worden gebruikt in vele grote bedrijven, niet voor een effectief resultaat zorgen.

Jezelf kennen, dat is belangrijk!

Jezelf goed leren kennen is belangrijk in de zoektocht naar nieuw werk. Daarnaast zul je dit nodig hebben om jezelf te kunnen verbeteren. Wanneer je jezelf door en door kent zul je gemakkelijker kunnen groeien en promotie kunnen krijgen. Onze goede loopbaancoach Oegstgeest biedt de nodige ondersteuning in deze zoektocht. Wij geven bijvoorbeeld verscheidene workshops, en zullen er alles aan doen om je te helpen.

Veel mogelijkheden bij onze loopbaancoach in Oegstgeest

Wij hebben het allemaal! Het maakt niet uit of je nou zoekt naar een workshop waarin je leert hoe je sterker in je schoenen kan staan of alleen een extra duwtje in je rug nodig hebt. Onze coaches van MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding in Oegstgeest golven dat we ons aan jou moeten aanpassen, om op die manier een persoonlijk plan te kunnen maken. Zo kunnen we samen aan de toekomst werken. Wij denken dat we de kansen op succes zo kunnen vergroten.

Soms heb je een beetje motivatie nodig

Heb je helemaal geen puf meer om die grote stapel papieren in te vullen of nog even langs die laatste klant te gaan? Soms is een klein beetje motivatie alles wat je nodig hebt om goed te kunnen presteren op je werk. Aan de hand van motivatiegesprekken en verschillende cursussen zorgen wij van MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding voor dat extra duwtje in je rug.

Hoe helpt een life en loopbaancoach jou nu verder?

Loop jij inderdaad vast op je werk en zoek je naar iemand die jou hiermee kan helpen? Schrijf je dan nu snel in voor een gratis intakegesprek bij onze loopbaancoach en zie of dit wat voor jou is. Ook als je in de buurt woont, zoals Leiden, Voorschoten, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk en Rijnsburg. Hopelijk tot snel!

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.