Laat onze loopbaanadviseur Katwijk je helpen!

Als loopbaanadviseur in Katwijk helpen we je graag! Waarschijnlijk doe je je uiterste best om een baan te vinden dat echt bij je past. Je bent misschien al meerdere keren van baan verwisselt, maar je zit nog steeds niet helemaal op je plekje. Iedere keer als je denkt dat je de juiste baan hebt gevonden, valt het toch weer tegen. Hoe frustrerend is dat? Herken je jezelf hier ook in? We willen allemaal een beetje stabiliteit, maar je begint langzaamaan jezelf te twijfelen of je er wel een baan is die echt bij jou past. Het kan zelfs zijn dat je je afvraagt of er iets met jou aan de hand is. Alweer een nieuwe baan… en alweer niets voor mij… Wat kun je daar aan doen? Onze loopbaanadviseur in Katwijk staat klaar om jou te helpen! Wij van MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding hebben ervaring met de situatie waar jij je momenteel in bevindt. Aangezien we al meerdere mensen hebben geholpen om uit deze situatie te komen, zijn wij er als loopbaancoach uit Katwijk zeker van dat we ook jou kunnen helpen! Ook jou? Ja, dat hoor je goed! Er is helemaal niks mis met jou, het tegenovergestelde zelfs. Jij bent actief op zoek om iets te vinden dat bij je past. Er zit zeker iets tussen waar je helemaal je ei in kwijt kunt!

Hoe wij je als loopbaanadviseur Katwijk helpen

Er zijn verschillende manieren waarop onze Loopbaanadviseur in Katwijk je kan ondersteunen. Het ligt ook een beetje aan wat jij op dit moment zoekt. Ben je inderdaad op zoek naar een andere baan maar kun je maar geen baan vinden dat bij je past? Je zou dan ook eens onze masterclass kunnen volgen. Hier leer je namelijk al een aantal basisdingen die je aan het denken zullen zetten. Dit is al de eerste stap op weg naar jouw droombaan! Het kan ook zijn dat je momenteel nog helemaal geen baan hebt, en ook helemaal niet weet wat je wilt. Ook dan kan onze loopbaanadviseur jou helpen. Wij weten namelijk dat het erg stressvol is om in die situatie te zitten. Daarom zijn wij er ook om jou te helpen. Weg met al die stress! Schrijf je daarom vandaag nog in zodat je de eerste stappen op weg naar jouw droombaan al hebt gezet.

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Stap voor stap naar jouw droomfunctie

Er zijn zoveel mogelijkheden beschikbaar beschikbaar bij MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding. Je bent misschien op zoek naar je eerste baan in de omgeving van Katwijk, maar weet nog helemaal niet wat je wilt gaan doen. Misschien ben je al van baan, naar baan, naar baan gegaan, en heb je nu besloten dat het tijd is voor echte verandering. Onze loopbaanadviseur staat in iedere stap voor jou klaar. Met onze persoonlijke aanpak voor loopbaanbegeleiding gaan we je sterktes, zwaktes en vaardigheden tot in de puntjes in kaart brengen. We zullen samen met jou een plan maken dat precies bij je past. Op deze manier hoef je niet langer met een zuur gezicht naar het werk te gaan. Laat je helpen door onze loopbaanadviseur in Katwijk, en zet vandaag nog de eerste stap naar je droombaan! Ook in Leiden, Voorschoten, Rijnsburg, Oegstgeest, Leiderdorp en Noordwijk zijn wij actief.

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.