Als loopbaanadviseur Leiden kun je altijd bij ons terecht!

Wanneer je niet weet welke kant je op moet met je carrière is het een goed idee om eens in zee te gaan met onze loopbaanadviseur in Leiden. MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding staat namelijk voor je klaar! In samenwerking met onze loopbaanadviseur kunnen we ervoor zorgen dat jij weer op je plek terecht komt. Samen kijken we naar de obstakels waar je misschien tegenaan loopt op jouw huidige baan, of je de juiste keuze hebt gemaakt voor jouw carrière of andere zaken waar je mee zit op werkgebied. Als loopbaanadviseur in Leiden helpen we je graag om ervoor te zorgen dat je weer met plezier naar je werk gaat.

Hoe helpt onze loopbaanadviseur Leiden jou?

Als je net begint in het grote mensenleven kan het pittig zijn om erachter te komen of je wel het juiste carrière pad hebt gekozen. Je kunt verschillende vragen tegenkomen waardoor je misschien aan het twijfelen bent geraakt. Weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt op werk? Stel je de juiste prioriteiten voor jouw baan maar ook voor jezelf? Overweeg je om terug naar school te gaan om jezelf om te scholen of bijt je door en ga je misschien wel voor die nieuwe functie die vrij is gekomen? Zoveel vragen en zoveel keuzes… In samenwerking met onze loopbaanadviseur uit Leiden gaan we kijken hoe we dit voor jou makkelijker kunnen maken.

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Wij helpen met een nieuwe baan!

Elke harde werker zal tegen obstakels en vragen aanlopen waardoor je gaat twijfelen aan je eigen capaciteiten. En dit is oké! We zijn allemaal mensen, met emoties en gevoelens. Het is niet erg als je een keer een functie niet hebt gekregen omdat je nog net niet de juiste kwalificaties of ervaring had. Onze loopbaanadviseur in Leiden maakt samen met jou een plan om ervoor te zorgen dat je weer terug in het ritme komt om te knallen voor die ene functie die je graag wilt, of wanneer je die grote stap neemt naar een ander pad.

Wij helpen je ook bij je huidige baan

Het kan natuurlijk ook nog zijn dat je misschien wel geen andere baan wilt of voor een andere functie wilt gaan, maar dat je juist meer voldoening uit je huidige baan en functie wilt halen. Ook dan kan onze loopbaanadviseur in Leiden jou helpen. Bij MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding krijg je zeker de hulp en kennis die je nodig hebt van een loopbaancoach in de Sleutelstad! Zo zullen we samen kijken wat je tot nu toe bereikt hebt en hoe we je kunnen helpen om dit uit te breiden. Je kunt vervolgens weer met volle motivatie aan de gang in jouw vertrouwde werkomgeving.

Jouw motivatie weer terug!

Motivatie is een van de belangrijkste punten die we verliezen als we niet meer op onze plek zitten. Onze loopbaanadviseur in de omgeving van Leiden zal je ondersteunen om deze motivatie weer terug te vinden. Zodra jij je motivatie weer hebt zul je met een fijne gevoel werken en beter presteren op je werk. Tevens zal je privéleven ook positieve veranderingen ervaren. Dat is uiteindelijk ons doel; ervoor zorgen dat je weer fijn op je plek zit zowel in jouw carrière als in jouw privé leven.

Wij bieden ook loopbaanadvies in KatwijkVoorschotenRijnsburgOegstgeestLeiderdorpNoordwijk en de rest van de omgeving!

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veelgestelde vragen

Een loopbaanadviseur is iemand die je helpt in het maken van realistische keuzes voor jouw loopbaan. Dit kan gaan over een opleiding, training of baan. Een loopbaanadviseur is iemand die advies of informatie geeft. Hierbij begeleidt hij of zij jou in het maken van verschillende keuzes die jouw toekomst bepalen.

Een loopbaanbegeleider schakel je in wanneer je geen goed beeld hebt van welke richting je op wilt gaan met je carrière. Samen ga je kijken naar wie jij bent, wat je graag wilt en waar je kwaliteiten liggen. Tijdens het bepalen van je carrière pad kunnen er veel vragen en obstakels opkomen. Samen met een loopbaanadviseur wordt er gekeken naar al deze dingen. Zo wordt ook bepaald of je het juiste carrière pad bent ingeslagen of dat jouw passie toch ergens anders ligt.

Vraag je je af of je huidige baan wel echt bij je past, twijfel je om weer terug te gaan studeren of weet je niet of je prioriteiten juist zijn? Schakel dan nu loopbaanbegeleiding in en haal al deze onzekerheden uit de lucht.

Een loopbaanadviseur helpt je met het maken van de juiste keuzes als het gaat om je carrièrepad. Bij loopbaancoaching worden de verschillende stappen van je huidige baan naar je droombaan uitgestippeld.

Beiden lijken ze erg op elkaar. Het verschil is dat een loopbaanadviseur meer gefocust is op de resultaten van het proces. Een adviseur geeft je vooral aan het begin van je carrière advies over of je wel de juiste carrière keuze hebt gemaakt en welke stappen de juiste zijn voor jou. Terwijl een loopbaancoaching meer het gehele traject met je doorloopt. Zo wordt er wat dieper ingegaan op waar je nu staat en waar je uiteindelijk wilt staan in je carrière. Daarbij worden er verschillende stappen doorlopen samen met je coach.

Wanneer je aan het begin van je carrière staat en je veel twijfels hebt over wat de logische stap voor jou is, is het verstandig een loopbaanadviseur te raadplegen. Wanneer je het gevoel hebt dat je stilstaat in je carrière en je niet goed weet welke stappen je moet zetten om tot je droombaan te komen, kun je beter loopbaancoaching inschakelen.

Wanneer je net je carrière begint kunnen er twijfels opkomen of je wel het goede pad hebt gekozen. Vind je dit werk wel leuk, wil je niet liever nog even verder studeren of ga je de uitdaging aan en ga je voor de nieuwe functie? Tijdens je ontwikkeling in je carrière kun je voor veel verschillende keuzes komen te staan. Deze keuzes kunnen twijfels oproepen. Heb je uiteindelijk wel de juiste keuze gemaakt?

Wanneer je niet goed weet of je nu de juiste keuze hebt gemaakt kun je een loopbaanadviseur inschakelen. Samen gaan jullie kijken naar wat je twijfels zijn en waar deze vandaan komen. Een loopbaanadviseur kan je helpen bij het vinden van een nieuwe baan, of bij het ontwikkelen in je huidige baan.

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe baan kunnen er veel twijfels opkomen waar je kwaliteiten liggen. Samen met een loopbaanadviseur wordt er een plan gemaakt om terug in een ritme te komen en te gaan voor de functie die jij graag wilt hebben. Ook kan het zo zijn dat je meer voldoening uit je huidige baan wilt halen. Ook hierbij kan een loopbaanadviseur je helpen en begeleiden.

Wanneer je graag een loopbaanadviseur wilt inschakelen is het belangrijk dat je er eentje vindt die bij jou past. Zo is het gemakkelijk om een adviseur bij jou in de buurt te vinden. MOtivatie is actief in Leiden en omstreken. Het is belangrijk dat je weet wat voor loopbaanadvies je nodig hebt. Zo kun je gericht op zoek naar een loopbaanadviseur.

Met een loopbaanadviseur ga je vrij persoonlijke dingen bespreken. Daarom is het belangrijk dat je je op je gemakt voelt bij je loopbaanbegeleider en dat je hem of haar kunt vertrouwen. Hoe meer ervaring een loopbaanadviseur heeft hoe beter het advies waarschijnlijk is.

Ben je opzoek naar een betrouwbare loopbaanadviseur die jouw helpt met het zetten van de volgende logische stappen in je carrière? MOtivatie biedt een loopbaanadviseur die je zal ondersteunen en je motiveert om de juiste keuzes te maken. Het uiteindelijke doel is dat je fijn op je plek zit in je carrière en privé.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.