Loopbaanbegeleiding Leiden

Loop je vast in je carrière? Weet je niet goed wat je kunt en wat je wil? Met loopbaanbegeleiding in Leiden wordt jouw pad weer helemaal duidelijk. Wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en wat je wilt, dit zal centraal staan tijdens de coaching sessies zodat je weer de regie in eigen handen kan nemen.

Bij loopbaanbegeleiding wordt er gebruik gemaakt van een reeks persoonlijke gesprekken en oefeningen. Deze zijn gericht op het verkennen van je interesses, vaardigheden en ambities. Hierdoor krijg je inzicht in waar je nu staat en welke richting je op wilt gaan. Onze gekwalificeerde coaches zullen je helpen om je persoonlijke en professionele doelen te realiseren. Met loopbaanbegeleiding in Leiden kun je de eerste stappen zetten op weg naar je droomleven. Het maakt niet uit of je net begint met je carrière of dat je al jaren werkzaam bent; er is altijd ruimte voor groei en ontwikkeling. Laten we samenwerken om jouw potentieel te ontketenen!

Waarom zou kiezen voor loopbaanbegeleiding Leiden?

Het komt vaker voor dat mensen op zoek zijn naar hulp onderweg naar hun droombaan. Of het nu gaat om het helpen met je CV, hulp met je baan, motivatie geven of helpen met bepaalde vaardigheden te ontwikkelen, Motivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding kan je hiermee helpen. Hierbij staan de volgende punten centraal:

  • Persoonlijke aandacht: Onze coaches in Leiden luisteren naar jouw unieke situatie en stellen een op maat gemaakt plan op om jouw carrièredoelen te bereiken.
  • Deskundige begeleiding: Met jarenlange ervaring in diverse industrieën kunnen onze loopbaanprofessionals je begeleiden bij elke stap op je carrièrepad.
  • Ontwikkeling van vaardigheden: Of het nu gaat om communicatie, leiderschap of een specifieke beroepsvaardigheid, we bieden trainingen en workshops die passen bij jouw behoeften.
  • Ontdek je passies: Door middel van introspectieve oefeningen en begeleiding zul je jouw echte passies en interesses ontdekken, wat kan leiden tot een meer bevredigende en succesvolle carrière.
  • Flexibiliteit: We bieden verschillende pakketten en flexibele tijden om aan jouw specifieke behoeften en schema te voldoen.
  • Netwerkmogelijkheden: Maak gebruik van ons brede netwerk in de regio Leiden en daarbuiten, om je kansen op het vinden van de juiste baan te vergroten.

Loopbaanbegeleiding in Leiden is meer dan alleen coaching; het is een partnerschap dat gericht is op jouw groei en succes. Ontdek je passies en maak je dromen waar. Neem contact met ons op om vandaag nog te beginnen met het vormgeven van jouw toekomst!

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Haal het beste in jezelf naar boven

Soms loopt het leven gewoon minder makkelijk… Helaas verliezen veel mensen hierdoor zelfvertrouwen. Ook al hebben ze de juiste kennis en vaardigheden, ze geloven niet in zichzelf. Ze geloven niet dat ze het kunnen. Herken jij je hierin? Loopbaanbegeleiding in Leiden kan je helpen om naar binnen te keren en te kijken welke vaardigheden jij bezit. Hoe je hier het beste gebruik van kan maken en hoe je weer in jezelf kan geloven. Bij Motivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding zullen ze je stap voor stap helpen om te kijken wat jij nodig hebt om sterk in je schoenen te staan. Dit is iets wat voor lange tijd bij je zult blijven. Tijdens de loopbaanbegeleiding zul je veel leren over jezelf en hoe je in jezelf en je kwaliteiten kan blijven geloven, ook al zit het leven soms tegen.

Motivatie om te blijven groeien

Durven doen. Dat is iets wat je zult leren met een loopbaanbegeleider in Leiden. Je weet weet wie je bent, wat je kan en wat je wil. Nu is het tijd om te doen en om de juiste stappen te durven nemen. Loopbaanbegeleiding in Leiden zal je helpen om de stappen te nemen die nodig zijn om je droombaan te vinden. Je wilt natuurlijk wel het beste van het beste voor jezelf! Je beschikt over de juiste kwaliteiten en nu ga je ze laten zien op je werk. Wij kunnen je helpen om deze kwaliteiten goed op je CV te zetten. Misschien laat je ze zelfs naar buiten komen in je privé leven. Na de coaching sessies bij Motivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding zul je weglopen met de inspiratie en kennis om jezelf te blijven ontwikkelen. Je zult je ontwikkelen in vaardigheden die je al hebt maar ook in de vaardigheden die je nodig hebt maar waar je nog niet over beschikt.

Wat jij wilt staat centraal

Waar wil jij naar toe werken? Waar wil jij aan werken? Waar wil jij je op focussen? Dit zijn vragen die we zullen stellen tijdens de loopbaanbegeleiding in Leiden. Onze coaches zullen naar je luisteren en de sessies aanpassen op waar jij het meeste behoefte aan hebt. Het advies zal anders zijn dan het advies van je familie en vrienden. Zij hebben natuurlijk wel de juiste bedoelingen, alleen zijn ze vaak niet onbevooroordeeld. De juiste loopbaancoach in Leiden zal onpartijdig blijven. Ze hebben het best met jou voor.. Bij Motivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding is het belangrijk dat jij het gevoel hebt de dat loopbaancoach er voor jou is. Dat er naar jouw ideeën en dromen geluisterd wordt, is super belangrijk. Hiermee zul jij dichter bij je droombaan en droomleven komen! Ook bied ik loopbaanbegeleiding in VoorschotenKatwijkNoordwijkLeiderdorpRijnsburg en Oegstgeest.

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veelgestelde vragen

Loopbaanbegeleiding kun je inschakelen wanneer je niet zo goed weet waar je staat met je carrière. Je weet niet meer zo goed wie je nu bent, wat je kunt en wat je wilt. Bij loopbaanbegeleiding ga je samen met een coach zitten. Tijdens deze sessies worden de verschillende vragen behandeld en krijg je langzaam een duidelijk beeld van wie je bent, wat je kunt en waar je heen wilt.

Loopbaanbegeleiding helpt je van een baan waarbij je het gevoel hebt dat je niet vooruit komt naar je droombaan. Samen ga je kijken naar wat je wilt bereiken en vooral wat er nodig is om dit te kunnen behalen. Dit wordt gedaan door middel van coaching en workshops. Tijdens deze sessies leer je jezelf kennen en bewandel je al snel het pad richting je droombaan.

Wanneer je het idee hebt dat je vast staat in je carrière en je niet goed weet hoe je dit kunt veranderen. Schakel MOtivatie in, samen worden de stappen uitgestippeld en bewandeld om jou naar je droombaan te begeleiden.

In verschillende CAO’s staat beschreven dat medewerkers recht hebben op een loopbaanbegeleiding. Verschillende CAO’s waarin loopbaanbegeleiding wordt vergoed zijn CAO gemeenten, CAO Nederlandse universiteiten en CAO universitair medische centra. Wanneer je hieronder valt heb je dus recht op een vergoeding voor eventuele loopbaanbegeleiding.

Wanneer je niet onder een CAO valt waarbij de loopbaanbegeleiding wordt vergoed heb je natuurlijk alsnog evenveel recht hierop. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer vooruit komt in je carrière kun je er altijd voor kiezen om begeleiding in te schakelen. Hierbij maakt het niet uit in welke sector je werkt, of je voor een baas werkt op particuliere bent. Weet je niet goed waar jouw kwaliteiten liggen en welke stappen je moet ondernemen om bij jouw droombaan terecht te komen? Twijfel dan niet en schakel loopbaanbegeleiding in.

Weet je nu niet zeker of jouw loopbaanbegeleiding vergoed wordt? Vraag het even na. Vaak willen werkgevers hier wel in investeren. Vooral wanneer er groeimogelijkheden binnen het bedrijf zijn.

Wanneer je merkt dat je carrière stilstaat en je niet weet welke stappen je moet ondernemen om weer vooruit te gaan kan loopbaanbegeleiding je hierbij helpen. Tijdens loopbaanbegeleiding wordt je persoonlijk begeleid in het behalen van jouw succes in je carrière. Of dit nu hogerop komen bij je huidige werkgever is, een eigen onderneming starten of je droombaan vinden.

Loopbaanbegeleiding bij MOtivatie betekent dat je persoonlijke gesprekken hebt en verschillende workshops volgt. In dit traject ga je antwoord geven op wie je bent, wat je kunt en waar je heen wilt. Of je nu hulp nodig hebt bij het optimaliseren van je CV, motivatie nodig hebt om stappen te zetten of bepaalde vaardigheden wilt ontwikkelen. Bij MOtivatie helpen ze jou in het behalen van je uiteindelijke doel. Op welke manier en met welke stappen dit ook moet worden uitgevoerd.

De loopbaanbegeleiding wordt ingericht hoe jij graag wilt en staat in het teken van jouw doel behalen. Hoe lang dit traject ook duurt en hoeveel je je nog moet ontwikkelen om de doelen te behalen maakt niet uit. Met loopbaanbegeleiding blijf je altijd gemotiveerd om de stappen naar jouw droombaan te zetten.

Wanneer je loopbaanbegeleiding inschakelt start je een geheel traject. Hierbij heb je de eerste stap al gezet. Je hebt besloten dat je vooruit wilt in je carrière, alleen weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken.

Met loopbaanbegeleiding ga je een traject aan. Hierbij worden er 1-op-1-gesprekken gehouden. Daarnaast zijn er ook verschillende workshops die je gaat volgen. Tijdens de gesprekken ga je zitten met een coach. Samen gaan jullie een aantal vragen bespreken. Hieruit wordt duidelijk wie jij bent, waar je momenteel staat, waar je heen wilt, wat je kwaliteiten zijn en waar je je nog in wilt of moet ontwikkelen. Ook wordt het doel vastgesteld. Waar wil je graag heen? Wat is je droombaan?

Vervolgens worden er verschillende stappen uitgezet. Zo ga je workshops volgen en blijf je gesprekken voeren met de coach om te kijken waar je staat en hoe het met de ontwikkeling gaat. Het voordeel aan zo’n coach is dat er altijd iemand positief is tijdens het gehele proces. Zo blijf jij ook sneller positief en gemotiveerd.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.