Life coach Leiden

Ervaar jij (enige) moeite met het vinden van jouw droombaan? Een life coach in Leiden kan je hierbij helpen! Ik ben Monique, dé loopbaan expert en life coach die zelf ook heeft geworsteld met de problemen en vraagstukken waar jij nu (hoogstwaarschijnlijk) tegenaan loopt. Wellicht vraag je jezelf af waar je nu écht geluk uit haalt, of je wel de juiste keuzes maakt en hoe je meer uitdaging voor jezelf kunt creëren. Het antwoord op deze vragen ligt helaas niet zo voor de hand. Om dit te kunnen vinden is het van belang inzicht te hebben in jouw persoonlijk talenten, drijfveren en passie(s).

Met positieve energie en vol enthousiasme sta ik te popelen om jouw persoonlijke ontdekkingstocht te begeleiden met life coaching in Leiden, advies te geven waar nodig en een luisterend oor te bieden. Op deze manier vinden we samen de oplossing voor alle problemen waar je momenteel tegenaan loopt. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend per mail, telefonisch of via het formulier op de website contact op!

Voordelen van een life coach Leiden

Weet jij even niet meer welke kant je op moet en loop je even helemaal vast in het leven? Als life coach uit Leiden help ik je bij het vinden van jouw droombaan en je persoonlijke ontwikkeling! Het is prima om af en toe om hulp te vragen als je vastloopt. Professionele hulp van een gecertificeerde coach zorgt er dan ook voor dat je stap voor stap de ideale richting in gestuurd wordt. Maar wat zijn de specifieke voordelen van een life coach nou eigenlijk?

  • Minder stress, omdat je technieken aanleert van mij als life coach, maar ook doordat je weet wat je wil. Als je vastloopt kan dit vaak ook stress opleveren door bijvoorbeeld de druk om te presteren van verschillende kanten.
  • Zelfvertrouwen en motivatie is daar ook onderdeel van. Doordat je weer weet wat je wil, krijg je meer vertrouwen in jezelf en heb je zin om weer vooruit te gaan en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
  • Door de verschillende antwoorden die je krijgt naarmate het coachingstraject vordert, weet je ook steeds beter wat je wilt in je carrière. Hierdoor zal je ook in je werkleven grote stappen gaan maken.
  • Tijdens de sessies overwin je ook constant obstakels. Aan het begin zijn het kleine stappen, maar deze worden natuurlijk steeds groter, totdat je bij het grootste obstakel komt waarvoor je in eerste instantie een life coach in Leiden hebt ingeschakeld. Stap voor stap werken we hiernaartoe!
Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Life coach Leiden: hét gezicht van MOtivatie

Als geen ander weet ik hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, het gevoel te hebben dat je per direct de juiste keuzes moet maken en geen geluk meer in je werk te kunnen vinden. Zo weet ik ook dat dit erg veel energie kost en het soms lastig kan zijn om deze problemen op de juiste manier aan te pakken.

Met behulp van een professionele loopbaancoach of life coach in Leiden ben ik op het juiste pad gekomen en heb ik mijn roeping gevonden. Zo ben ik erachter gekomen dat mensen helpen in hun reis naar persoonlijke ontwikkeling één van mijn grootste passies is. Ik ben in staat om snel de kern van het probleem te zien en deze vervolgens snel en doeltreffend aan te pakken. Ik ben een doener en zal je dan ook aansporen tot het ondernemen van actie, zodat de opgestelde doelen kunnen worden bereikt.

Kenmerken waar ik mezelf als life coach uit Leiden mee associeer zijn nieuwsgierig, nuchter, professioneel, bevlogen, eerlijk, doortastend, leergierig en energiek. Mijn dagelijkse doel is om mijn persoonlijke motivatie en positieve energie over te brengen op de mensen waar ik mee samenwerk om zo een optimaal resultaat te kunnen behalen.

Hoe het life coach traject in Leiden eruit ziet

Tijdens mijn workshop of één van de 1-op-1 lifestyle coaching trajecten in Leiden leer je meer over jouw persoonlijke drijfveren. Zo ga je op zoek naar de dingen die jou écht enthousiast maken en energie geven. Dit is jouw basis en daar kunnen we op doorbouwen. Vervolgens zullen we jouw talenten belichten om zo het uiteindelijke doel te kunnen behalen. We richten ons op de toekomst, waarbij de focus wordt gelegd op jouw droombaan. Na afloop van elk gesprek ontvang je persoonlijke opdrachten, waarmee je actief aan de slag gaat om zo tot nieuwe inzichten te komen.

Na het life coaching traject in Leiden zal je in staat zijn meer plezier in je werk te ervaren. Dit komt doordat je meer inzicht hebt in wat jou écht motiveert en energie geeft. Zo kun je de juiste keuzes maken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en ben jij verzekerd van een baan die écht bij jou past! Sta jij al te springen om aan de slag te gaan met personal coaching in Leiden en omgeving? Plan een gratis telefonisch coaching gesprek in of vraag om meer informatie per mail of via het contact formulier op de website.

Schakel direct jouw persoonlijke life coach Leiden in!

Met een persoonlijke lifestyle coach in Leiden ga je echt terug naar jouw basis om erachter te komen wat jij belangrijk vindt en waar jij voor staat. Van daaruit ga ik samen met jou op zoek naar het probleem om zo weer motivatie bij jou op te wekken. Voornamelijk help ik mensen dan ook met het vinden van hun droombaan in Leiden of omgeving. Maar ook help ik je graag met:

  • Balans tussen werk en privé
  • Persoonlijke groei
  • Stress verminderen
  • Coaching bij een burn-out
  • Coaching bij een bore-out
  • Motivatie en zelfvertrouwen krijgen

Met mij als life coach in Leiden krijg je de professionele hulp die je nodig hebt om weer door te groeien in het leven! Schroom niet om contact op te nemen en vragen te stellen over het traject. Ik vertel je er graag alles over. Ben je benieuwd hoe een coaching sessie eruit ziet in mijn praktijk in Leiden? Vraag dan direct een gratis intakegesprek aan!

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veelgestelde vragen over life coaching Leiden

Een life coach kan je helpen wanneer je niet goed weet waar je nu echt gelukkig van wordt of wanneer je niet weet of je de juiste keuzes hebt gemaakt. Zelf een antwoord geven op deze vragen kan lastig zijn. Dit is waar een life coach je mee kan helpen. Het is van belang dat je goed voor je hebt wat je persoonlijke talenten en drijfveren zijn en waar je passie ligt.

Een life coach staat altijd voor je klaar om dit samen met jou te ontdekken. Dit door je te begeleiden, advies te geven en daarnaast een luisterend oor te bieden. Wanneer je graag jezelf weer wilt uitdagen en nieuwe passies wilt inzetten zal je een goed beeld van jezelf moeten schetsen. Wanneer je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, kun je dit vertalen naar concrete acties. Een life coach helpt je bij het ontdekken van deze dingen en daarnaast ook in het behalen van je uiteindelijke doelen. Je kunt het zien als een persoonlijke motivator, met ervaring en enthousiasme.

Een coaching traject duurt gemiddeld 3 maanden. Dit is uiteindelijk geheel afhankelijk van hoeveel sessies jij nodig hebt om weer volledig te ontplooien en zelfvertrouwen te hebben. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je jouw leven natuurijk helemaal zelf oppakt met de handvatten die ik jou gegeven heb!

Een life coach met veel ervaring heeft vaak een eigen werkwijze. Dit is de manier waar zij de meeste ervaring mee hebben en ook de meeste resultaten mee boeken. Wanneer je een life coach inschakelt kun je kiezen uit 1-op-1 sessies of voor workshops. Met beide ga je op zoek naar jouw persoonlijke drijfveren. Met een life coach wordt er echt naar de toekomst gekeken.

Er zullen doelen worden gesteld en hier zullen ook de stappen voor worden uitgestippeld. Om zo op een logische wijze de doelen te kunnen behalen. Hierbij kan het doel zijn om je droombaan te bereiken of dat je bijvoorbeeld gelukkig bent in je persoonlijke leven. Wat het ook is, samen met je life coach kom jij erachter wat er nodig is om jouw uiteindelijke doel te bereiken.

Deze keuzes maken kan enorm spannend zijn, daarom is er een life coach. Om jou te supporten en te adviseren tijdens het gehele traject. Zodat jij altijd gemotiveerd blijft.

Wanneer je niet meer goed weet waar je nu staat en waar je heen wilt kun je overwegen om iemand in te schakelen. Hier kan een life coach je goed bij helpen! Een life coach is wel heel iets anders dan een psycholoog. Wanneer je een psycholoog in armen neemt wordt er vooral gekeken naar het oplossen van psychische klachten. Denk hierbij aan angsten, depressie of een verslaving. Vaak wordt er hierbij gekeken naar het verleden. Een coach daarentegen richt zich voornamelijk op jouw persoonlijke ontwikkeling en kijkt dus naar de toekomst.

Gaan jouw vragen een stuk dieper dan dat? Dan kun je ervoor kiezen om een psycholoog in te schakelen. Heb je meer vragen over waar je nu staat in het leven en wat je moet doen om uit deze sleur te komen? Dan is het handig om een life coach in te schakelen. Samen zullen jullie kijken naar wat je persoonlijke doelen zijn en wat er nodig is om dit te bereiken.

Iedere sessie duurt 60 minuten. Dit kan bij mij in de praktijk in Leiden plaatsvinden, maar het kan ook online als je verder uit de buurt woont of niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.