Loopbaanadviseur

Wil je beginnen met het leven dat de moeite waard is? Laat jouw hoofd en hart weer in verbinding komen. Een loopbaanadviseur, zoals MOtivatie kan helpen! Als we het gevoel hebben vast te zitten in onze loopbaan of ons leven kan dat komen doordat er blokkades zijn die ons verhinderen om op ons gevoel te vertrouwen. Laat dit niet tegenhouden wat je uit je huidige functie wilt halen; werk in plaats daarvan met een coach die feedback zal geven, zodat je stap-voor-stap vooruitgang boekt in de richting van het vervullen van jouw droombaan!

Wat doet een loopbaanadviseur?

Of je nu hulp nodig hebt met je werk, cv’s, je gespreksvaardigheden of dat éxtra beetje motivatie, een loopbaanadviseur kan je begeleiden naar jouw passie en dromen! Zo gebruikt een coach zoals MOtivatie diverse technieken om tot jouw kern te komen. Denk aan workshops, 1-op-1 coachgesprekken en meer! Het is tijd om een shift te maken van stressbaan naar droombaan!

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

MOtivatie helpt jou als loopbaanadviseur graag bij:

Een baan vinden waar je gezien wordt voor wie je bent en wat je kunt. Waarbij je fijn en op je gemak voelt. Waar de creativiteit mag stromen. MOtivatie ondersteunt jou in een loopbaantraject bij:

 • Vaardigheden en sterke punten te identificeren;
 • (Opnieuw) krachtig in je schoenen staan;
 • Focussen op wat je écht wilt;
 • Een carrièreplan te ontwikkelen richting jouw droombaan;
 • Advies en ondersteuning bieden bij het zoeken naar werk;
 • Steun bieden in tijden van overgang of moeilijkheden;
 • Dat éxtra steuntje in de rug die je precies nodig hebt!
 • Keuzes maken vanuit je hart!

Zo maak je de stap richting jouw dromen

Je bent een sterke, intelligente persoonlijkheid met zoveel potentieel. Je wilt dat in je kunnen gebruiken en het beste in jezelf naar boven halen. En wat is een betere manier dan een omgeving waarin mensen zien hoe geweldig je dingen kunt doen? Een baan waar je vaardigheden worden benut zou alles zeker de moeite waard maken! Laat een loopbaanadviseur je helpen.

 • Volg je dromen – je weet nooit wat er kan gebeuren;
 • Streef je passies na en je zult er gelukkiger door worden;
 • Laat niemand je vertellen dat je iets niet kunt doen;
 • Omarm verandering en nieuwe ervaringen;
 • Neem risico’s, zelfs als ze je bang maken;
 • Geloof in jezelf!

Loopbaanadviseur, MOtivatie

Is het tijd om te focussen op wat je écht wilt? Is het tijd om (opnieuw) te geloven in jezelf? Dit is waar een loopbaanbegeleider kan helpen! MOtivatie begeleidt je graag met 1-op-1 coachgesprekken en workshops zodat je vooruitgang boekt op weg naar het vervullen van jouw droombaan. Wacht niet langer; plan vandaag nog je intake! Mijn kantoor is in Leiden! Heb je nog vragen over de kosten? Lees er dan meer over op de desbetreffende pagina of neem snel contact met mij op.

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.