Als loopbaanadviseur Voorschoten helpen wij je graag!

Als loopbaanadviseur in Voorschoten kunnen wij je helpen bij het vinden van de juiste baan. Ben je onlangs verhuisd en wil je dichterbij huis werken of ben je toe aan een nieuwe stap in je leven? Wij helpen je graag verder!

Samen met onze loopbaanadviseur in Voorschoten gaan we kijken wat het beste bij jou past, wat jouw wensen zijn, wat jouw kwaliteiten en sterke punten zijn maar ook wat jouw leerpunten zijn. Op deze manier kunnen we samen de juiste baan vinden. We stellen een gepersonaliseerd plan samen welke jou gaat helpen om de juiste keuze te maken.

Hoe starten wij ons traject in Voorschoten?

We beginnen altijd met een gesprek met een loopbaanadviseur in Voorschoten van MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding. Zo leren we elkaar kennen zodat wij je op de best mogelijke manier kunnen helpen. We nemen jouw wensen door omdat deze het belangrijkste zijn. Het gaat namelijk om jou.. en jij moet je op je plek voelen. We kijken naar wat je graag doet, waarvoor je geleerd hebt en welke ervaringen je al hebt. Daarnaast houden we natuurlijk ook rekening met je privéleven. Uiteindelijk is het belangrijk dat je zowel privé als op werkgebied goed in je vel zit. Deze twee factoren hangen nauw samen om jou tot een gelukkig mens te maken. Het laatste wat we als loopbaancoach in Voorschoten willen is dat je niet op de juiste werkplek zit en dat gevolgen heeft voor jouw privéleven.

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Op zoek naar de juiste baan in Voorschoten

Zodra we dit allemaal op een rijtje hebben gezet gaat onze loopbaanadviseur in Voorschoten kijken naar waar jouw interesses liggen op werk gebied, en welke mogelijkheden er beschikbaar zijn. Samen met onze loopbaanadviseur kijken we naar de beschikbare vacatures die voor jou geschikt zijn. We zullen verschillende onderdelen gaan bekijken om deze af te wegen tegen elkaar voordat je een definitieve keuze maakt.

We staan altijd voor je klaar

Het kan natuurlijk zijn dat je niet goed weet wat je wilt gaan doen of niet goed weet welk vakgebied het beste bij je past. Daarom is het zo fijn dat we bij MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding echt naar jou als persoon kijken. We streven ernaar om jouw droombaan te vinden zodat je zo goed als zorgeloos aan het werk kunt gaan. Zo kun je de vruchten plukken op alle mogelijke manieren. Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en twijfels. Het kan zijn dat je moeite hebt met sollicitatiegesprekken voeren, de juiste motivatie brief schrijven of niet zo goed weet hoe je moet onderhandelen over het salaris. Dit zijn allemaal factoren die voor een groot deel van de mensen toch lastig blijft. Ook hierin zal onze loopbaanadviseur uit Voorschoten je begeleiden, tips geven en helpen om dit makkelijker te maken. Dit alles valt weer terug te brengen naar dat ene gesprek waar we elkaar leren kennen. Zo zorgen we er echt samen met jou voor dat je vol goede moed dat belangrijke gesprek aan kan gaan en je er comfortabel bij voelt.

Ook in helpen we je graag als loopbaanadviseur in Leiden, Katwijk, Rijnsburg, Oegstgeest, Leiderdorp en Noordwijk!

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.