Van talent naar toekomst coachtraject exclusief 1-op-1 traject

Ontdek jouw ideale carrière met exclusieve 1-op-1 coaching. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Of je nu op zoek bent naar een vervolgstap of een complete carrièreswitch, dit traject helpt je een baan te vinden die echt bij jou past. We richten ons in het traject niet alleen op je loopbaan, maar ook op jouw persoonlijke groei, zodat je zelfverzekerd en gelukkig door het leven gaat.

Zit jij vast in een gouden kooi?

Je hebt een goede baan, een mooi salaris en leuke vakanties, maar het echte plezier in je werk ontbreekt. Alle randvoorwaarden zijn goed. Daarom houd je het vol. Het voelt spannend om de overstap te maken naar een andere baan, juist door die randvoorwaarden. Krijg je wel hetzelfde terug als je nu hebt? Denk aan salaris, vakantiedagen en misschien woon je wel op fietsafstand van je werk. Je hebt het in die zin goed voor elkaar. Toch blijft het knagen…

Welke past bij jou?

  • · Je bent toe aan een volgende stap, maar je hebt geen idee hoe die eruit zou moeten zien. Op dit moment haal je geen voldoening en energie uit jouw werk. Je weet eigenlijk niet meer waar je dat nog wel uit haalt.
  • Je wilt iets anders gaan doen. Je hebt nu een paar banen “uitgeprobeerd”, maar die baan die echt bij je past heb je nog niet gevonden. Een carrièreswitch is iets voor jou.
  • Je baalt van je baan. Dagelijks ga je met flinke tegenzin naar het werk toe. Je sleept jezelf die trap op en telt de uren op een dag af. Je leeft van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie. Je wilt een nieuwe baan, het liefst gisteren.
  • Je doet je werk al jaren. Dat doe je goed. De laatste maanden of zelfs laatste jaren begint het te knagen. Zit er niet meer in jou? Kun je niet wat anders doen? Je bent jezelf een beetje kwijt geraakt door de jaren en waar jij van gaat stralen. Je bent toe aan een boost voor jezelf én jouw carrière.
  • Je wilt graag iets nieuws leren. Je bent leergierig. Wat je nu doet, doe je al een tijd, maar je bent eraan toe om jezelf te ontwikkelen. Wat kun je allemaal nog meer?

Stel je eens voor dat je weer barst van de energie, zelfverzekerd in het leven staat en trots bent op jezelf. Wow, hoe anders zou je je dan voelen?

Coachtraject van talent naar toekomst

Dit traject helpt je om:

Het traject focust op het maken van een carrièreblauwdruk én om jou persoonlijk te ontwikkelen.

Deel 1: het concreet maken van jouw carrièreblauwdruk (3 maanden)

We gaan samen jouw ideale baan in kaart brengen. In zes modules krijg je inzicht in alle onderdelen van jouw ideale baan. Daarna integreren we alles tot een blauwdruk waardoor we jouw toekomstige baan heel concreet maken.

Deel 2: realiseer jouw baan (3 maanden)

Nu begint het echte werk. Je gaat de blauwdruk vertalen naar concrete functies en een stappen- en actieplan maken. Daarnaast krijg je hulp bij het opstellen van een sterk persoonlijk CV, netwerken en solliciteren.

Wat kun je verwachten?

Hoe ziet de persoonlijke begeleiding eruit?

Tijdens jouw traject spreken we elkaar regelmatig, zowel voor de blauwdruk als erna. De gesprekken gebruiken we om de diepte in te duiken van de opdrachten én om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Ook zullen we regelmatig brainstormen of sparren over stappen die je wilt zetten. Denk aan netwerken, solliciteren, maar ook opleidingsvraagstukken.

Tussen de gesprekken door kun je uiteraard nog vragen stellen als je ergens tegenaan loopt. Ik ben jouw persoonlijke sparringspartner.

Ervaringen van anderen

Jeroen, Commercieel Directeur

“Monique heeft me enorm geholpen om inzicht te krijgen in mijn drijfveren en talenten. Dankzij haar coaching heb ik nu een baan gevonden waar ik echt gelukkig van word.”

Arnoud Faber, accountmanager en consultant

“De opdrachten staan in een professionele, online omgeving, zijn behoorlijk pittig en dagen je écht uit tot nadenken. De gesprekken waren ontzettend waardevol, waarbij zowel persoonlijke ontwikkeling als de zoektocht naar werk centraal stonden. Na een afspraak kwam ik altijd weer als een blij ei naar buiten. Uiteindelijk hebben de gesprekken en opdrachten geleid tot een prachtige blauwdruk waarin ik mijzelf volledig herken”.

Waarom nu starten?

Wat gebeurt er als je niets doet? Blijf je tevreden met een middelmatige baan of investeer je in jouw toekomst en geluk? Stel je voor dat je terugkijkt op je carrière en trots kunt zeggen dat je de baan hebt gevonden die echt bij je past.

Ben ik de juiste coach voor jou?

Als je op zoek bent naar een praktische, duidelijke en resultaatgerichte aanpak, dan passen wij perfect bij elkaar. Ben je klaar om echt aan de slag te gaan en te investeren in jezelf? Dan ben ik jouw coach.

Tarieven

Coachtraject 6 maanden € 4.500 (of 6 termijnen van € 800)

Coachtraject 3 maanden € 2.997 (of 3 termijnen van € 1.065)

De tarieven zijn inclusief btw, voor bedrijven exclusief btw.

Voor bedrijven kan een offerte worden opgesteld.

Ben jij klaar voor een carrière die bij jou past? Deelname aan dit traject is op basis van een vrijblijvende intake. 
Tijdens dit gesprek kijken we of er een wederzijdse match is en of dit traject het beste past bij jou.
Er zijn een beperkt aantal plekjes beschikbaar voor dit traject.

Met deze exclusieve 1-op-1 coaching help ik jou om dé baan voor jou te realiseren. 
Laten we samen jouw talent naar de toekomst brengen!

Veelgestelde vragen

Vind jij het leuker om van anderen te leren en het gevoel van “samen” te ervaren in een traject? Kijk dan even bij mijn andere Van talent naar toekomsttraject. Dit is een combinatie van individueel en groepsverband.

Nee dat hoeft zeker niet. Er zijn meerdere mensen die een traject hebben bij een psycholoog of een therapeut. Dit kan prima naast elkaar. Vaak geven ze aan dat er zelfs overlap is tussen de trajecten waardoor het naadloos op elkaar aansluit. Vaak versterken deze trajecten elkaar, omdat je naast het zoeken naar een toekomstige baan ook aan de slag gaat met jouw persoonlijke doelen. Dus dan kan het juist nu!

Ik ga zo snel als dat jij gaat. Het maken van de carrièreblauwdruk duurt gemiddeld drie maanden. Als jij sneller door de opdrachten gaat, bijvoorbeeld in twee maanden, dan kun je die tijd verkorten en heb je sneller helder wat jouw toekomstige baan is.

Ja, de tijd die ik voor jou reserveer is exclusief voor jou. Ik begeleid je tijdens de opdrachten, maar ook als je tussendoor vragen hebt, dan kun je mij een berichtje sturen. Als het iets kleins is, denk ik met je mee. Als het een grotere vraag is, dan nemen we het mee in ons volgende gesprek. Ook na de blauwdruk begeleid ik je nog op persoonlijk vlak én richting het solliciteren. Je staat er niet alleen voor!

Geen probleem. Ze worden altijd opgenomen zodat je ze terug kunt kijken. Ook als je er wel bij aanwezig was, kun je ze nog een keer terugkijken.

Wanneer is het dan wel het juiste moment? Het leven is dynamisch. Is het ooit wel eens rustig geweest? Daarnaast heb jij een oerbrein dat er op is gericht om jou veilig te houden. Vroeger was dat rennen voor een tijger, tegenwoordig is die tijger “verandering”. Jouw oerbrein komt meteen met allerlei excuses waarom je iets niet moet doen, want verandering is spannend.

Dat kan! Plan dan een gratis carrièrecall in. In 30 minuten kijken we waar je tegenaan loopt en waarom je niet verder komt om die volgende stap in je carrière te zetten. Je kunt al jouw vragen stellen over het traject.

Dat is afhankelijk van het aantal beschikbare plekjes dat vrij is. Er zijn een beperkt aantal traject beschikbaar per periode. Als het vol zit, dan kan het zijn dat je even een paar weken of maanden moet wachten.

Nee zeker niet. Tijdens het traject word je geholpen met solliciteren. Een groot gedeelte van de mensen die ik begeleid vindt een baan tijdens het traject.

De sessies duren 30 tot 60 minuten. Daarnaast werk je aan opdrachten. Hiervoor kun je rekenen dat je een paar uurtjes per opdracht bezig bent (gemiddeld per twee weken).

Jazeker, dat gebeurt heel vaak. Niet alleen omdat mensen op zoek willen naar een andere baan buiten de organisatie. Het traject kan ook ingezet worden om je verder te ontwikkelen in je baan en om door te groeien in de organisatie.

De methode is erg effectief en heeft zich inmiddels al meer dan 200 keer bewezen. Waarom? We gaan niet kijken naar jouw huidige baan en wat je daarin wel of niet leuk vindt. We halen alle kaders ervan af en starten met een leeg canvas dat we gaan vullen met alles dat past bij jou. Zo komen we tot een baan die past bij jou!

Het lukt altijd om een blauwdruk te maken. Waarom? De opdrachten zijn zo ingestoken dat je op een hele andere manier gaat kijken naar jezelf. De vraag “welke baan past bij jou” komt niet voor in het programma, want als je hierop het antwoord had geweten, dan zou je niet op deze pagina kijken… Ik bewaak het proces en zorg ervoor dat we voldoende input hebben voor de blauwdruk. Daarom ontvang je van mij feedback op de opdrachten.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.