Onze loopbaanadviseur Rijnsburg staat voor je klaar!

De meeste van ons hebben er minimaal één keer in ons leven wel mee te maken gehad… Vastlopen in een baan. Loopbaanadviseur Rijnsburg is er voor je. Want zeg nou eerlijk. Heb je je wel eens afgevraagd of dit wel echt is wat je wil? Ben je wel gelukkig op het werk? Dit zijn gegarandeerd vragen die de meeste van ons vaker stellen. Maar wie doet er ook wat mee? Het is een goed idee om er in ieder geval mee bezig te zijn. Je wilt over een aantal jaren niet terugkijken om erachter te komen dat je al jarenlang ongelukkig bent op je werk, en dus ook in je privéleven. Want vergeet niet, je werk heeft een hele grote impact op je privéleven. Je brengt namelijk 40 uur per week door op je werk, dus in principe is dit een groot deel van je leven. Waarom zou je daarom het grootste deel van je leven ongelukkig moeten zijn? Precies! Herken je je hierin en wil je graag veranderingen aanbrengen? Wij van MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding kunnen je hierbij helpen. Onze loopbaanadviseur in Rijnsburg heeft hier een heleboel ervaring mee. Jij bent namelijk niet de eerste die hier mee zit, en ook zeker niet de laatste!

Onze loopbaanadviseur Rijnsburg staat voor je klaar

Heb je ondertussen al besloten dat je je wilt laten helpen door een professional? Onze ervaren loopbaancoaches in Rijnsburg van MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding kunnen je hierbij helpen. We gaan kijken naar je sterktes en zwaktes, en we gaan ook helemaal in op je privéleven. We willen je namelijk beter leren kennen, zodat we een zo persoonlijk mogelijk plan voor je kunnen opstellen. Vervolgens gaat onze loopbaanadviseur in Rijnsburg op zoek naar de juiste functie, of misschien besluit je wel dat je je wilt laten omscholen. Dat kan ook, toch? Niet iedereen maakt altijd de juiste keuzes voor hun studie. Wil je echt je droom leven leiden, dan moeten we dit tot de puntjes uitzoeken.

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Een persoonlijke aanpak

Ieder mens is uniek, en jij ook! Onze loopbaanadviseur gaat daarom zijn best doen om jou goed te leren kennen. Wat doe je graag? Wie ben jij? Wat zijn je sterke eigenschappen? Maar ook, wat zijn je zwakke eigenschappen? Het antwoord op deze vraag is soms eenvoudiger dan je zelf denkt. Ken je jezelf eigenlijk wel goed? Soms is er zoveel invloed van vrienden, familie, kennissen en misschien zelfs van mensen waar je naar op kijkt, dat je jezelf een beetje wegcijfert. Wij gaan samen met jou het gesprek aan. Want jij bent uniek, en jij hebt vaardigheden die niet iedereen heeft. Er liggen dus fantastische kansen voor je klaar. Met de kennis en ervaring van onze loopbaanadviseur in Rijnsburg ben je in de juiste handen. Weet je niet wat je moet doen? Dat is niet erg! Wij begeleiden je door het hele proces, en ondertussen komen we er samen achter wat goed bij je past.

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op!

Dus, ben je klaar voor je droombaan? Waarschijnlijk weet je nog niet wat dat precies is, of misschien wel. Hoe dan ook, onze loopbaanadviseur in Rijnsburg gaat je helpen ontdekken welke baan dat is. Weet je het al? Dan gaan we samen kijken en een plan maken om aan die baan te komen! Ook helpen wij je graag met advies voor jouw loopbaan in Leiden, Katwijk, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp en Noordwijk.

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.