Professionele loopbaancoach Leiden en omgeving

Weet jij de laatste tijd (of misschien zelfs al voor een langere periode) niet zo goed welke stappen je moet nemen om te bereiken waar je van droomt? Als loopbaancoach in Leiden weet ik als geen ander hoe je je voelt, mede door zelf opgedane ervaring in een dergelijke situatie. Bij MOtivatie in Leiden draait alles om de beste ondersteuning tijdens jouw persoonlijke zoektocht naar de ultieme stap in je carrière.

Dankzij mijn eigen ervaring in deze zoektocht ben ik in staat me perfect in te leven in jouw situatie. Zo ben ik niet alleen in staat jou te voorzien van een passend advies, maar bied ik je ook een luisterend oor. Met behulp van mijn 1-op-1 coaching gesprekken en/of mijn workshop help ik jou op weg om meer (werk)geluk en voldoening te ervaren. Dankzij professionele loopbaancoaching in Leiden en omgeving worden jouw dromen werkelijkheid! Boek een gratis intakegesprek of neem via de mail of het formulier op de website geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Loopbaancoach Leiden: over het gezicht achter MOtivatie

Voel jij je niet (optimaal) gelukkig op jouw werk? Heb je het gevoel dat je voor een heleboel keuzes staat, maar heb je geen idee welke keuze de beste is? Dan kan ik je als loopbaancoach in de Sleutelstad helpen. Ik ben Monique, hét gezicht van MOtivatie. Op mijn 29e zat ik niet lekker in mijn vel en had ik veel moeite met het maken van bepaalde keuzes.

Door met behulp van een life coach de juiste ondersteuning te ontvangen op het gebied van de zoektocht naar mijn drijfveren, heb ik kunnen vinden wat mij echt gelukkig maakt. Zo ontdekte ik dat mijn passie uitgaat naar het helpen van mensen en ondersteuning bieden in hun persoonlijke ontwikkeling door training en loopbaancoaching. Zo heb ik uiteindelijk, met een aantal omwegen, mijn eigen bedrijf op kunnen starten: MOtivatie.

Nu ik als loopbaancoach in Leiden en omgeving werkzaam ben, heb ik het gevoel dat mijn droom werkelijkheid is geworden. Ik begrijp dan ook als geen ander hoe lastig het kan zijn een uitweg te vinden als je nog aan het begin van jouw zoektocht staat. Elke dag haal ik opnieuw energie uit het overbrengen van mijn enthousiasme en motivatie en het effect dat dit op andere mensen heeft.

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Wanneer een loopbaancoach Leiden inschakelen?

Een loopbaancoach is iemand die je inschakelt wanneer je hulp nodig hebt bij het uitstippelen van je loopbaan. Wanneer je een moment hebt in je carrière waarin je voelt dat je niet meer uitgedaagd wordt of groeit kan het tijd zijn om je keuzes te heroverwegen. Een loopbaancoach helpt je om je verschillende opties te bekijken en te overwegen.

Of je nu in Leiden van baan wilt wisselen of van branche, er zijn altijd mogelijkheden. Wanneer je je droombaan voor ogen hebt is er altijd een weg hier naartoe. Of het nou is door terug te gaan studeren, of verschillende cursussen volgen. Een loopbaancoach gaat samen met jou kijken naar de verschillende stappen die genomen moeten worden. Dit pad wat vervolgens wordt uitgestippeld is het pad naar jouw droombaan. Wanneer je gemotiveerd bent is alles mogelijk!

Voordelen loopbaancoaching Leiden inschakelen!

Zoals je hebt gelezen zorgt het inschakelen van een loopbaancoach ervoor dat er duidelijke stappen worden gezet in jouw loopbaan, om zo jouw doelen te behalen. Met goede loopbaancoaching in de Sleutelstad zorg je ervoor dat je weer vertrouwen krijgt in jezelf en in je carrière.

Loopbaancoaching van MOtivatie biedt je verschillende voordelen. Zo wordt er als eerst duidelijk opgesteld wat jouw uiteindelijke doel is. Waar wil je heen in je carrière? Vervolgens worden er realistische doelen opgesteld en een plan gemaakt. In dit plan worden de verschillende stappen beschreven die genomen moeten worden. De stappen brengen jou van je huidige baan naar de baan van je dromen.

Het inschakelen van loopbaancoaching in Leiden zorgt ervoor dat iemand jou ondersteunt en helpt in het maken van beslissingen. Hierbij sta jij altijd centraal met je mening en je doelen. Nog een voordeel van het inschakelen van loopbaancoaching is dat je gedurende het hele proces gemotiveerd blijft. Dit komt doordat je coach altijd positief naar het proces zal kijken. Ook al zie je het zelf misschien niet altijd even goed zitten. Door de verschillende stappen te blijven volgen komt vanzelf het vertrouwen in je vermogen en jezelf weer terug. Ondanks het inschakelen van een coach zul je altijd zelf het regie in handen houden.

Loopbaancoaching Leiden: 1-op-1 coaching pakketten

Heb je geen duidelijk beeld van wat je nou écht wil? Ervaar je niet langer genoeg plezier in je werk? Heb je minder energie en het gevoel dat je op dit moment de juiste keuze MOET maken? En ben jij helemaal klaar met deze gedachten en gevoelens? In dat geval staat MOtivatie klaar om jou als loopbaancoach te begeleiden in de zoektocht naar jouw persoonlijke drijfveren. Met behulp van mijn 1-op-1 coaching traject neem ik je mee op ontdekkingstocht naar jouw talenten, drijfveren en passie. Bovendien schenken we tijdens deze zoektocht ook aandacht aan jouw gedachten die ervoor zorgen dat je in een vicieuze cirkel blijft hangen.

Ontdek waar je nou écht blij van wordt en ervaar de rust en ruimte die deze ontdekking met zich meebrengt. Ik sta met volle enthousiasme klaar om jouw te ondersteunen en de goede richting in te sturen tijdens één van mijn 1-op-1 coaching gesprekken in Leiden en omgeving. Boek een gratis introductie MOtivatiecall om meer te weten te komen over wat ik precies doe, hoe ik te werk ga en of de 1-op-1 coaching iets voor jou is. Vervolgens kun je een keuze maken uit de drie pakketten die variëren in duur, opdrachten en aantal gesprekken. Lees anders ook mijn blog over “Wat doet een loopbaancoach?“.

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veelgestelde vragen

Wanneer je hebt besloten dat je iets anders wilt gaan doen met je carrière kan dit een hele stap zijn. Eerst moet je al bepalen wat je wilt gaan doen en dan nog eens hoe je daar gaat komen. Gelukkig hoef je dit niet in je eentje te doen en kun je hier professionele hulp bij inschakelen. Door middel van een loopbaancoach.

Een loopbaancoach is iemand die jou helpt het juiste pad te volgen naar bijvoorbeeld de baan van je dromen. Ben je niet helemaal op je plek waar je nu bent met je carrière of wil je graag iets anders gaan doen maar weet je niet goed waar je moet beginnen en wat de volgende stappen zijn? Dan kun je ervoor kiezen om een loopbaancoach in te schakelen.

Een loopbaancoach is iemand die jou helpt in het bepalen wat je einddoel is en hoe je daar gaat komen. Zo heb je tijdens het gehele proces ook een gemotiveerde stem naast je. Dit helpt jou ook om positief in het proces te blijven staan.

Door het inschakelen van loopbaancoaching geef je antwoord op een aantal belangrijke vragen. Zo kijk je naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Uit deze vragen vormen dan antwoorden die laten zien waar je voor staat en wat je kwaliteiten zijn. Daarnaast wordt er beschreven wat je wilt bereiken met je carrière. Wanneer dit duidelijk is kan er gekeken worden of je op het moment staat waar je wilt zijn. Is dit niet het geval? Dan kan loopbaancoaching je helpen in het behalen van deze droom.

Hoe? Wanneer duidelijk is wat je potentie is en waar er groeimogelijkheden liggen wordt er gekeken naar welke stappen er gezet moeten worden. Deze stappen leiden naar jouw doel. Dit kunnen verschillende dingen zijn. Loopbaancoaching kan ervoor zorgen dat jij het meeste uit je loopbaan haalt. Zo wordt je door elke stap begeleid en behaal je succes. Wat dit succes ook betekent voor jou.

Een loopbaancoach is iemand die jou helpt je droombaan te bereiken. Om het uiteindelijke doel duidelijk te krijgen en de verschillende stappen die hiertussen zitten te verduidelijken, worden er verschillende vragen gesteld.

Tijdens het traject dat je met je loopbaancoach begint, vinden er verschillende gesprekken plaats. Hier worden diverse vragen gesteld om in kaart te brengen waar je op dit moment staat en waar je heen wilt. Verschillende vragen die gesteld kunnen worden zijn:

  • Wie ben jij?
  • Waar sta je voor?
  • Waar liggen je kwaliteiten?
  • Waar sta je nu in je carrière?
  • Waar wil je heen in je carrière?
  • Wat zijn vaardigheden die je wilt ontwikkelen?
  • Welke werkvoorwaarden zijn belangrijk voor jou?

Door antwoord te geven op deze verschillende vragen wordt er een duidelijk beeld geschetst van wie jij bent. Vooral op werkgebied. Het is belangrijk om te weten waar je nu staat en waar je graag heen wilt. Vervolgens wordt er gekeken naar welke stappen er gezet moeten worden om bij je droombaan te komen. Op persoonlijk vlak, maar ook op professioneel vlak. Een loopbaancoach helpt je hierbij met elke stap!

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.