Misschien heb je nog nooit zo’n gevoel ervaren als zojuist. Het is een angstige, prikkelbare stemming waardoor je je uitgeput voelt en niet normaal kunt functioneren… En het houdt dagenlang aan! Maar maak je geen zorgen, want er zijn enkele eenvoudige dingen die we kunnen doen om deze ongezonde routines van ons te doorbreken. Stress coach MOtivatie helpt om je hoofd en hart weer in verbinding te laten komen, en door weer op het spoor te komen van het bereiken van die (werk)doelen die JIJ zo graag wilt!

Coach tegen stress: zo herken je het

Als je gestrest bent, kan het moeilijk zijn om te ademen en te kalmeren. Je kunt het gevoel hebben dat de wereld tegen je is of dat je hart uit je borst zal barsten van angst voor wat er om ons heen gebeurt. Soms loop je zelfs tegen een burn-out aan. Gelukkig zijn er manieren waarop dit gevoel gewoon voorbij kan gaan door te kiezen voor een stress coach! Stresshormonen komen vrij in tijden waarin we belangrijke levensgebeurtenissen meemaken. Misschien voel je je niet tevreden op je werk, ben je op zoek naar een nieuwe functie of is het tijd om op zoek te gaan naar een échte leuke baan. Negeer die symptomen dus niet, ook al zijn ze niet altijd even duidelijk. Luister met liefde naar je eigen lichaam en laat een coach tegen stress zoals MOtivatie je helpen!

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Coaching bij stress: dit zijn de voordelen

We ervaren allemaal wel eens stress in ons leven. Of het nu komt door werk, relaties of financiën, stress kan een tol eisen van onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Als je moeite hebt om met stress om te gaan, kan het inhuren van stress coaching een goede optie voor je zijn. Coaching bij stress kan je helpen de hoofdoorzaak van je stress vast te stellen en een plan te ontwikkelen om die te verminderen of weg te nemen. Misschien is het tijd om jouw droombaan te ontdekken en werk te vinden waar JIJ gelukkig van wordt!

Als je klaar bent om je stressniveau onder controle te krijgen, overweeg dan vandaag nog een stresscoach Leiden in te schakelen. Uiteindelijk is de beste manier om een coach tegen stress te vinden het vertrouwen op je eigen buikgevoel. Kies de coach waarbij je je op je gemak en gesteund voelt, en die goed lijkt te passen bij jouw wensen.

MOtivatie, stresscoach Leiden

Als je het gevoel hebt vast te zitten in een negatieve spiraal, is het tijd om gemotiveerd te raken! Plan vandaag nog een intake met jouw stresscoach in Leiden, zodat we je kunnen helpen je zelfvertrouwen te herwinnen en weer op weg te gaan naar het bereiken van je droomdoelen. Onthoud dat het tijd en moeite kost om blijvende veranderingen door te voeren, maar met onze steun kun je het!

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.