Online Workshop

Ontdek jouw drijfveren en vind jouw droombaan
Weer gelukkig in je werk!

20 mei 09.30 – 12.30 uur

Niet weten welke baan bij je past en wat jouw drijfveren zijn, kan erg frustrerend zijn. Het kan ervoor zorgen dat je vastzit in een baan die niet bij jou past en waar je geen voldoening uit haalt. Dat kan leiden tot stress, demotivatie en uiteindelijk zelfs burn-outklachten. Het vinden van jouw droombaan is niet altijd even makkelijk. Het kan soms aanvoelen alsof jouw ideale baan niet bestaat of dat je niet weet wat jou écht gelukkig maakt op werkgebied.

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • Als je weer met plezier naar je werk gaat
  • Voldoening haalt uit jouw baan
  • Passie voelt voor wat je dagelijks doet
  • Volledig past bij het bedrijf waar je werkt
  • Het gevoel hebt dat je jezelf kunt zijn in jouw baan.

Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Ontdek jouw drijfveren en vind jouw droombaan Weer gelukkig in je werk!

In deze workshop gaan we in drie uur aan de slag met jouw drijfveren. Door te herkennen waar jouw passie in zit, door te weten waar je blij van wordt en wat jou energie geeft kun je de juiste keuzes maken. Vooral de juiste keuzes als het gaat om jouw toekomstige baan, jouw droombaan. Ja die droombaan bestaat, maar dan moet je wel weten wat werkgeluk voor jou is zodat je ook weet waar je naar moet zoeken in een baan.

Het is een interactieve workshop waar je vooral ook zelf aan de slag gaat. Je gaat aan de slag met oefeningen en opdrachten die je ook helpen je mindset te verbeteren ten aanzien van het vinden van jouw droombaan.

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Na deze workshop:

  • Weet je hoe werkgeluk er voor jou uitziet
  • Welke factoren eraan bijdragen en hoe je ze kunt herkennen in je werk
  • Je ontdekt wat jouw persoonlijke drijfveren zijn in je werk
  • En wat deze zeggen over het bedrijf dat bij jou past.

Deelname aan de workshop kost slechts € 37

De workshop duurt 3 uur en vindt plaats op zaterdag 20 mei om 9.30 uur. Het is een online workshop, dus je kunt deelnemen vanuit het comfort van je eigen huis. De kosten voor de workshop bedragen 37 euro (normaal 97 euro), wat een kleine investering is in jouw toekomstige werkgeluk en carrière. 

Dit is wat anderen zeggen over de workshop:

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Heb je al eerder mijn masterclass “Ontdek jouw droombaan” gevolgd? Dan is dit de perfecte aanvulling! In deze workshop ga ik namelijk nog een stap verder dan in de masterclass. Als je de masterclass al waardevol vond, kun je nagaan wat dit je oplevert!

Weer is het antwoord ja! Met alles wat ik doe, kijk ik nooit alleen naar jouw droombaan. Ik bekijk altijd het complete plaatje. Jij neemt jezelf overal mee naartoe, dus verwacht ook hier nog wat persoonlijke ontwikkeling. Zelfs in die twee uurtjes!

Jazeker! Dit helpt je verder om helder te krijgen wat jouw droombaan is.

Nee helaas, erbij zijn is meemaken!

Meld je nu aan voor deze waardevolle workshop en zet de eerste stap naar jouw droombaan en werkgeluk! Ik kijk er naar uit om jou te verwelkomen op zaterdag 20 mei.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.