Burn out coach

Het valt niet te ontkennen dat we in een snelle wereld leven. We worden voortdurend gebombardeerd met prikkels en er wordt verwacht dat we 24/7 “aan” staan. Het is geen wonder dat VELEN van ons het gevoel hebben dat we leeglopen met burn-out als gevolg. Wat is de beste manier om met een beetje stress om te gaan? Glimlach en geniet van het leven! Dat is misschien gemakkelijker als je gelukkig bent. Behoefte aan coaching bij burn out? Bij MOtivatie kunnen we helpen ervoor te zorgen dat alles in je wereld is zoals het moet zijn! Pauzes nemen, grenzen stellen en je behoeften kenbaar maken zijn allemaal belangrijke stappen om je welzijn op peil te houden. MOtivatie staat als burn out coach graag voor je klaar!

Hoe ontstaat een burn-out?

Veel mensen leiden tegenwoordig een zeer hectisch leven. De meesten hebben veeleisende banen en moeten ook nog een gezinsleven jongleren. Dit kan erg stressvol zijn en het kan leiden tot een burn-out. Je kan ook het gevoel hebben dat je niets kunt bereiken, hoe hard je ook werkt. Behoefte aan coaching bij burn out? Je staat er niet alleen voor. Of je nu op zoek bent naar een burn out coach voor jezelf, of een burn out coach voor bedrijven, Je mag altijd hulp inschakelen!

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Coachen bij burn out – Herken je deze symptomen?

  • Je voelt je voortdurend uitgeput. Het kan moeilijk zijn om door je dagelijkse taken heen te komen;
  • Je los voelen van je werk. Het gevoel dat je werk een groot karwei is, of het gevoel dat je niet goed je best doet. Motivatie is ver te zoeken…;
  • Verlies van interesse in hobby’s en activiteiten. Dingen waar je vroeger van genoot, lijken nu wel verleden zijn. Jouw hoofd en hart staan niet in verbinding;
  • Je prikkelbaar en ongeduldig voelen. Het kan moeilijk zijn om met mensen en situaties om te gaan die je normaal gesproken met het gemak aan zou kunnen;
  • Veranderingen in slaapgewoonten. Als je moeite hebt om in slaap te vallen of te blijven, kan dat een teken zijn dat je te veel stress hebt.

Zo kan een burn out coach jou helpen

Het is tijd om weer sterk in je schoenen te staan, keuzes te maken vanuit je hart én weer te geloven in jezelf! Een burn out coach is iemand die je helpt de bron van je burn-out te identificeren en een plan te maken om die aan te pakken. Met de steun van een burn out coach ben je op weg om je weer jezelf te voelen en te focussen op wat je écht wilt.

MOtivatie, jouw burn out coach

Behoefte aan coachen bij burn out of op zoek naar een burn out coach voor bedrijven? Bij MOtivatie zijn we gespecialiseerd in het helpen van mensen om stress te beheersen en weer in balans te komen. Ben je klaar om je beter te gaan voelen? Neem vandaag nog contact met op met jouw burn-out coach in Leiden om een intake in te plannen!

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.