Maak je dromen waar met loopbaanbegeleiding Leiderdorp

Weet je al heel lang wat je voor werk wilt doen? Weet je niet hoe je moet beginnen? Maak je dromen waar met loopbaanbegeleiding Leiderdorp! Vaak staat er veel tussen ons en onze dromen in. We weten niet goed waar we moeten beginnen en hebben niet de juiste steun om ons heen. Dit maakt het lastig om naar onze dromen toe te werken. Ga samen met een loopbaanbegeleider in Leiderdorp kijken naar waar je nu staat en wat er allemaal nodig is om van je droom realiteit te maken.

Motivatie en angst met loopbaanbegeleiding Leiderdorp

Wanneer je een droom hebt kan het soms eng zijn om er naar toe werken. Wat als het niet lukt? Wat als je niet goed genoeg bent? Hier bovenop kan het ook overweldigend zijn om veel werk te moeten verrichten voor je droombaan. Je moet van alles regelen en zonder de juiste hulp kan dit eng zijn. Bij MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding in Leiderdorp weten we als loopbaanadviseur precies hoe ze jou moeten helpen. Werk samen met onze loopbaanbegeleider om de afstand tussen jou en je droom te verkleinen. Het maakt niet uit of je alleen een steuntje in de rug nodig hebt of een goed carrièreplan wilt ontwikkelen, loopbaanbegeleiding in Leiderdorp is de juiste plek.

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Vaardigheden identificeren

Als je nog helemaal niet weet over welke kwaliteiten je beschikt en hoe deze je kunnen helpen in je carrière, is het lastig om je droombaan te krijgen. Motivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding in Leiderdorp heeft veel ervaring in het helpen van mensen die zichzelf nog niet zo goed kennen. Samen met onze loopbaanbegeleider ga je kijken naar jouw valkuilen en kwaliteiten. Waar ben je goed in? Wat kun je nog verbeteren? Wat kan je helpen op weg naar jouw droombaan? Dit zijn allemaal vragen waar je antwoord op krijgt met een loopbaanbegeleiding. Je gaat leren om het beste in jezelf naar boven te halen, en hoe je jezelf kan vertrouwen. Op deze manier ga je je eigen steun worden.

Onpartijdige steun

Het is belangrijk dat jouw droom, jouw droom blijft. Veel vrienden of familieleden zullen advies geven dat goed bedoelt is, alleen zal het niet altijd onpartijdig zijn. Onze loopbaanbegeleider is volledig onpartijdig. We zullen zonder vooroordelen kijken naar je persoonlijke wensen. MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding vindt het belangrijk dat je keuzes maakt die voor jou het beste zijn. Je zult gemotiveerd worden om in jezelf te vertrouwen zodat je, ook na de loopbaanbegeleiding in Leiderdorp, vol vertrouwen voor jouw droom kan gaan.

Van dromen naar doen

Nadat je uitlegt waar je naartoe wilt werken, zul je al gauw echt aan het werk gaan. Je gaat samen met de loopbaancoach in Leiderdorp stappen zetten richting je toekomst. Hierdoor zul je merken dat je droom niet langer een droom is, maar de realiteit. Je zult de overstap maken naar je nieuwe baan waar je nu nog over aan het dromen bent. De eerste stap zal de lastigste stap zijn. Plan jouw intake-gesprek en neem samen met je loopbaancoach deze stap. Samen zal het duidelijk worden welke stappen je moet en kan nemen om je droombaan te bereiken. Na het beginnen met de sessies zul je al snel merken dat de stappen niet meer eng zijn maar dat je juist zin krijgt om aan het werk te gaan! Begin nu ook met loopbaanbegeleiding in Leiden, Voorschoten, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg en Oegstgeest..

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.