Roadmap op weg naar jouw droomcarrière

Ontdek hoe jij als hogeropgeleide 30/40-er dé baan vindt zodat jij de volgende stap in jouw carrière kunt zetten

Herken je dit?

Je bent soms dagen bezig met lijstjes maken van alles wat je leuk vindt en niet leuk vindt in een baan. Vervolgens maak je er een mindmap van in de hoop dat je er een functie op kunt plakken. Dan vraag je weer advies aan de mensen om je heen. Allemaal geven ze ander advies. Het enige wat ze vaak roepen is: joh zoek gewoon een andere baan, er is werk genoeg. Dat brengt je ook niet verder…

Het voelt alsof jij de enige bent die struggelt met welke baan nu écht bij je past. Je bent al zo lang zoekende en je komt er maar niet uit. Toen je ooit ging studeren dacht je dat je er wel achter zou komen. Je bent inmiddels wat jaren verder en je merkt dat je nog steeds niet weet welke baan dat dat moet zijn. Je bent er regelmatig in je hoofd mee bezig en je gedachten lijken wel in kringetjes rond te gaan. Zelfs ’s nachts. Gek word je ervan!

Als je nou maar eens wist welke baan bij je zou passen. Dan was alles opgelost. Alleen al een richting hebben zou je helpen. Je bent toe aan nieuwe carrièrestappen, maar je hebt geen idee wat. Voor jouw gevoel staat jouw carrière op een laag pitje en kom je niet verder terwijl anderen om je heen wel een carrière aan het opbouwen zijn.

Op dit moment denk je regelmatig aan je baan opzeggen, maar je moet wel inkomen hebben. Je zou het liefst je baan gisteren opzeggen als je wist dat je daar dé baan voor terug zou krijgen. Je hebt er al slapeloze nachten van en je komt er zelf niet uit.  

Het enige wat jij wilt is een leuke baan vinden zodat je tenminste weer carrièrestappen gaat zetten. Weer energie krijgen van je werk, dagelijks met plezier aan het werk gaan en dat je trots kunt vertellen over jouw te gekke baan. Iedereen zou jaloers op je zijn!
Het voelt nog zo ver weg…
Hoe zou het zijn om:

  • Weer regie te hebben over jouw carrière. Jouw eigen keuzes te maken omdat je weet wat goed is voor JOU, zonder daar concessies op te doen.
  • Inzicht te hebben in wat jou belemmert waardoor jij nu die leuke baan én carrière nog niet hebt én hoe je dit oplost.
  • Rust in je hoofd te hebben omdat je weet dat je de juiste stappen zet om een te gekke baan te vinden.
  • Focus te krijgen op wat je wél wilt in je baan en de volgende stap in je carrière.

In mijn gratis roadmap “Op weg naar jouw droomcarrière” help ik je hiermee! Je ontdekt hoe jij dé baan vindt zonder concessies te doen zodat je die volgende stap in je carrière kunt maken.

Roadmap Op weg naar jouw droomcarrière

Meld je nu aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.