Ontdek én realiseer jouw droombaan

Wil jij van stressbaan naar droombaan? Ben je er klaar mee dat je elke dag baalt van je werk?
Ben je toe aan een te gekke nieuwe baan?

Je wilt een baan waar je voor de komende jaren op je plek zit en waar je je verder kunt ontwikkelen en in kunt doorgroeien. Een baan waar jij tot je recht komt en waar potentie wordt benut die in je zit.
Waar je gezien wordt voor wie je bent en wat je kunt. En… daar word je dan ook nog voor betaald. Hoe dan?

Coachtraject Ontdek jouw droombaan

In dit coachtraject gaan we jouw droombaan zo concreet maken waardoor jij binnen no-time die te gekke baan vindt en nooit meer hoeft te twijfelen.

Herken je dit bij jezelf?

 • Je bent elke keer snel uitgekeken op een baan. Na een paar maanden is de uitdaging weg en slaat de verveling toe. Waar doe je het eigenlijk voor? En dan nog dat versnipperd CV… dat ziet er niet uit met al die tijdelijke banen.
 • Terwijl je op zoek gaat naar een andere baan voel je een knoop in je maag. Wat als de volgende baan net zo is als deze baan? Wat als je weer in hetzelfde schuitje terecht komt? Daar moet je niet aan denken!
 • Je zoekt naar vacatures binnen een straal van 50 km. Andere zoekcriteria heb je niet, want je weet niet wat je zoekt. Dan maar brede zoekcriteria. Elke dag krijg je een berg aan vacatures binnen en je ziet door de bomen het bos niet meer. Je zet je computer maar weer uit. Morgen weer een nieuwe dag.
 • Je vindt veel leuk. Wat past nu écht bij je? Bij veel vacatures denk je: dit wil ik niet meer. Maar ja, wat wil je dan wél? Daar kom je niet uit. Je hoofd maakt inmiddels overuren.
 • Dan zie je een leuke vacature en twijfel je of je wel kunt wat ze vragen. Heb je wel de juiste opleiding? Ben jij wel de juiste kandidaat? Hoe ga je jezelf verkopen?

Je wordt er moedeloos van en het maakt je radeloos. Als dit nog langer zo doorgaat, dan vind je nooit jouw droombaan. Dan kom je niet weg uit jouw huidige situatie. Dat houd je niet vol.
Die burn-out of bore-out ligt echt op de loer…

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Wacht dan geen minuut langer!

In 3 maanden ontdek je wat jouw droombaan is. Daarna ga je ‘m ook vinden. Mijn methode bewijst keer op keer dat het werkt.
Als het anderen lukt, dan lukt het jou ook om een andere baan te vinden.

Hoe ziet het traject eruit?

Modules
Realiseer jouw Droombaan

Ontdek jouw droombaan is een compleet traject dat ondersteund wordt met een online omgeving met video’s, werkboeken en coachgesprekken. Stap voor stap gaan we samen jouw droombaan helder en concreet maken.

En ja hoor, daar komen die gedachten… “nu is niet het juiste moment, ik heb het op het moment heel druk, ik heb al zoveel aan mijn hoofd”.

Realiseer je dat er nooit een goed moment komt. Er is altijd wat. Het enige juiste moment is NU!

Wat kun je van dit complete traject verwachten?

 • Een online omgeving in “De MOtivatie Academie”
 • Elke module heeft een eigen onderwerp met video’s en werkboek
 • Een online community om contact te leggen met andere deelnemers aan dit traject
 • Individueel gesprek en tweewekelijkse online coachsessies
 • Live workshop “Ik & mijn droombaan” op locatie
 • Droombaanblauwdruk waar jouw droombaan concreet wordt

Investering
De investering is afhankelijk van de duur van het traject. € 1.849 – € 2.750

Ja maar ik moet dit zelf kunnen…

En toch kom je er zelf niet uit. Ik dacht ook altijd dat ik het zelf kon. Ik vroeg aan iedereen advies en iedereen had een andere mening. Ik heb meerdere studies gevolgd en een zoektocht gehad tot mijn 29e. Pas toen ik mijn stip op de horizon helder had, met hulp, kon ik eindelijk de juiste stappen gaan zetten met mijn droombaan als gevolg. Ik had eindelijk het gevoel dat ik richting had en er voor kon gaan.

Wat zijn de resultaten na het traject?

 • Je hebt jouw droombaan volledig in beeld. Je weet precies aan welke criteria deze baan moet voldoen waardoor je nooit meer hoeft te twijfelen of de baan wel bij je past. Daardoor kun je ook checken of de werkgever past bij JOU.
 • Vacatures zoeken is niet zo moeilijk meer. Je hebt focus op wat je wilt. De vacatures die bij jou passen vallen nu juist op en je hebt zin om te solliciteren op die baan!
 • Daarna ga je fluitend naar je werk. Je hebt eindelijk het idee dat je gewaardeerd wordt en dat je het ergens voor doet. Jouw vlammetje is weer aan en je voelt weer gedrevenheid voor je werk.
 • Werken voelt niet aan als werken. Je doet elke dag iets wat je leuk vindt en waar je voldoening uit haalt. Need I say more?
 • Oh ja en een dosis persoonlijke ontwikkeling. Waar wacht je nog op?

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De meest gestelde vragen

Dat verschilt van persoon tot persoon. Reken erop dat je per twee weken een paar uurtjes ermee bezig bent.

Dat kan altijd, maar is niet altijd verstandig. Soms heeft iets even tijd nodig om inzichtelijk te worden voor jezelf of duurt het even voordat je al jouw antwoorden hebt verzameld.
Dan plannen we daar omheen.

Het traject duurt 3-6 maanden. Gedurende deze periode heb je mijn begeleiding.

Jazeker! Het betekent vooral dat we dan een ander startpunt hebben en nog meer de diepte in kunnen gaan in jouw ontdekkingsreis. Leuk!
Jij hebt de regie over het traject, je moet het zelf doen. Ik begeleid je gedurende het traject. Tussendoor kun je mij altijd vragen stellen. Je krijgt tijdens de coachgesprekken veel persoonlijke begeleiding, daarnaast is een deel in groepsverband.
Het klinkt misschien raar, maar ik heb nog niet meegemaakt dat er geen resultaat was. Elke blauwdruk bevat de criteria die iemand belangrijk vindt bij zijn of haar droombaan. Bij elke blauwdruk die wordt gemaakt zie ik mensen stralen omdat ze daarin terugzien waar ze blij van worden en waar hun vuurtje van aan gaat. Uiteraard moet jij wel zelf het werk leveren.

Dat kan altijd. Trek de champagne open, vier dat je deze stap gaat zetten en dat je over niet al te lange tijd een te gekke baan gaat vinden. Als je jouw feestje hebt gevierd, dan duurt het niet lang meer voordat je van start kunt!

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.