Gratis online masterclass:

Van niet happy in je baan
naar een carrière die bij je past

Ben je niet gelukkig in je baan? Voelt het alsof je vastzit in je huidige baan? Of ben je gewoon toe aan de volgende stap in je carriere

Het is tijd voor verandering! Stap uit de sleur en ontdek welke carrière écht bij jou past met deze gratis masterclass

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze 1,5 uur durende interactieve online masterclass neem ik je mee op een verhelderende reis om te ontdekken welke carrière bij jou past. Je ontdekt waarom je je ongelukkig voelt in je huidige baan en welke stappen je kunt nemen om een leuk baan met bijbehorende carrière te vinden die je energie en voldoening geeft.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Deze masterclass is speciaal ontworpen voor hogeropgeleiden (HBO/WO) die op zoek zijn naar meer betekenis en plezier in hun werk. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al jaren werkervaring hebt, deze masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische tools om aan de slag te gaan met jouw volgende carrièrestap.

Wat ga je leren?

Waarom deelnemen aan deze masterclass?​

Meld je aan voor deze gratis masterclass!

Laat deze kans niet voorbijgaan om je carrière een boost te geven. Schrijf je vandaag nog in voor de gratis masterclass en zet de eerste stap naar een carrière die écht bij je past.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Heel duidelijk en overzichtelijk. 1,5 uur moeiteloos geluisterd. Fijn dat je ook zelf aan het denken wordt gezet over waarom je baan jou niet (meer gelukkig maakt) Stapsgewijs heb ik inzichten gekregen. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren!

ik vond het top ben echt heel blij dat ik dit gevolgd heb. Heb echt ingezien dat dit niet langer zo kan.

Wat fijn dat je ons mee hebt genomen in de stappen die we kunnen zetten op weg naar meer zelfkennis en een baan die bij ons past. Het heeft mij echt inzicht gegeven op het punt van waar ik nu vastloop. Dank daarvoor, Suzan.

Ik ben Monique Jeijsman, jouw carrièrecoach

Ik heb eigenlijk nooit geweten welke baan bij mij paste, ook niet tijdens mijn studie. Toen ik 29 was liep ik volledig vast in mijn loopbaan. Ik raakte mijn baan kwijt, mijn droom spatte uiteen en ik was stuurloos.

Toen ik thuis zat zonder baan ben ik naar een loopbaancoach gegaan. Dit was super spannend, maar het heeft wel mijn ogen geopend.

Ik had zelf geen idee hoe ik erachter moest komen. Ik las er veel over, sprak erover met anderen en piekerde vooral veel. Het was mij tenslotte tot dat moment nog niet gelukt om dé baan voor mij in beeld te krijgen.

In 2009 kwam ik eindelijk tot het inzicht waar ik wél gelukkig van werd in mijn baan. Vanaf dat moment had ik eindelijk een stip op de horizon. Ik was er nog niet, maar ik wist wel hoe ik er kon komen! De volgende stap naar een toffe baan was toen niet zo moeilijk meer. Ik kon weer leren, mijzelf ontwikkelen en stappen zetten in mijn carrière.

Inmiddels ben ik wat jaren verder, heb ik mijn eigen bedrijf en doe ik als Carrièrecoach dagelijks waar ik heel blij van word: mensen helpen die vastlopen in hun carrière zodat ze weer gelukkig worden in hun baan en in hun leven.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.