Van DROMEN naar DOEN

Van DROMEN naar DOEN

Je hebt plannen. Je wilt iets gaan doen waar jij gelukkig van gaat worden. Je wilt graag dat droomleven leiden, maar je komt niet in je beweging. Terwijl je het zo graag wilt. En toch lukt het je niet om de stappen te zetten… herkenbaar?

Herken je dit bij jezelf?

Merk je dat je gevoel nog ver af staat van je ratio en wil je graag meer vanuit je gevoel gaan doen zodat je hoofd en je hart meer in verbinding komen?

Wil je graag aan de slag om jouw onzekerheid om te draaien naar krachtig in je schoenen staan? 

Merk je dat jouw patronen die je al heel lang kent je nu regelmatig tegenwerken en deze wil je nu écht doorbreken zodat ze vóór je gaan werken?

Heb je last van die negatieve gedachten die je graag om zou willen buigen naar positieve gedachten zodat je meer in jezelf gaat geloven?

Heb je behoefte aan een sparringspartner met spiegel die je gedachten ordent zodat je weer overzicht krijgt en focus op wat jij écht wilt? 

Wil je keuzes maken vanuit je hart?

DUS: WIL JIJ IN PLAATS VAN BLIJVEN DROMEN NU ECHT NAAR DOEN GAAN?

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Persoonlijke ontwikkeling

In 6 of 9 gesprekken gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Hoe?

  • We starten eerst met het helder krijgen van jouw coachvraag en stellen vervolgens doelen waar we naartoe gaan werken. Doelen stellen is belangrijk omdat je natuurlijk resultaat wilt aan het einde van een coachtraject. Deze doelen vormen de leidraad van het traject. Uiteraard houd jij zelf de regie. Wat voorrang heeft komt eerst. Maar ik begeleid en steun je tijdens het gehele traject en houd zicht op de doelen zodat we het resultaat ook bereiken.
  • De gesprekken kunnen we invullen op verschillende manieren, passend bij jouw vraag. In gespreksvorm maar ook aan de hand van oefeningen. Waarom een oefening? Omdat ik je wel kan vertellen wat ik zie (en geloof mij, dat doe ik echt wel), maar ik wil je vooral zelf laten ervaren waarom je ergens tegenaan loopt, waar je energielek of negatief gevoel vandaan komt of waarom je ergens juist heel blij van wordt. Dat geeft het meeste inzicht. Daarna gaan we aan de slag met het vervolg.
  • Tussen de gesprekken door ga je aan de slag met opdrachten zodat je jouw inzicht ook daadwerkelijk gaat toepassen en het niet bij een inzicht blijft. Zelfreflectie is heel belangrijk maar het is ook belangrijk dat je in actie komt en gaat DOEN.
  • Regelmatig evalueren waar je staat ten opzichte van je doelen. Aan het einde van het traject checken we jouw doelen. Heb je ze behaald? Super!! Ben je er nog niet? Dan kijken we wat je nog nodig hebt om ook dat laatste stapje te zetten, zelf of met ondersteuning.

De gesprekken kunnen on- en offline plaatsvinden. De keuze is aan jou! Je bent van harte welkom op mijn kantoor in Leiden. Woon je verder weg? Dan is offline een goed alternatief.

Het belangrijkste is dat we met de oorzaak aan de slag gaan waardoor jij niet in beweging komt en jouw plannen en dromen realiteit laat worden.

Word het nu echt tijd voor jou om hiermee aan de slag te gaan?

Wil jij eindelijk in de DOE-modus terecht komen? Laten we dan samen op zoek gaan naar de oplossing voor jou!

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.