Boost jouw carrière

Dé online training om jouw carrière een boost te geven zodat je eindelijk de stap gaat maken die je verdient

Dit ben jij:

Je loopt al een tijdje rond met de gedachte dat je een andere baan wilt. Jouw baan is “best oké” en het salaris is goed, maar toch ben je niet meer blij. De uitdaging is weg. Toen je net begon in deze baan leek het zo mooi. Hier kon je carrière maken. Dit was DE baan voor jou. Nu werk je er een tijdje, je hebt het goed voor elkaar maar het wordt tijd voor een nieuwe stap in je carrière, een nieuwe uitdaging. Alleen waar moet je beginnen? Het voelt of je vast zit in een gouden kooi.

Vrienden om je heen hoor je enthousiast praten over hun nieuwe baan. Jij wordt er wel eens jaloers van. Diep van binnen wil je ook een nieuwe carrièrestap maken, maar het maakt je onzeker. Je weet namelijk niet wat bij je past en wat je anders nog zou kunnen doen. Je gaat niet zo maar je goede baan opzeggen. Je hebt eigenlijk geen idee hoe je verder komt. Je hoort vaak dat je meer in je mars hebt, maar wat is dat dan? Als het zo doorgaat dan werk je hier over een jaar nog en ben je nog geen stap verder gekomen.

Dat is niet wat je wilt…

Herken je dit?

 • Je hoort jezelf vaak zeggen dat je baan “best oké” of “prima” is, maar echt enthousiast word je er niet van. Het kost je juist veel energie.
 • Je vraagt je regelmatig af WAAR JE HET VOOR DOET in je werk. Wat is de zin ervan?
 • Je hebt niet altijd zin om naar je werk te gaan omdat je de UITDAGING kwijt bent.
 • Jij bent al langer aan het nadenken over wat je wilt met jouw carrière. Elke keer als je er weer voor gaat zitten, dan komen dezelfde lijstjes met talenten en werkzaamheden die je leuk en niet leuk vindt op tafel en weer kun je er geen functie op plakken. Je wordt er MOEDELOOS van.
 • Tegenwoordig kost jouw werk je veel energie en dat merk je doordat je ’s avonds MOE thuis komt. Het trekt je leeg. Je bent te vaak met taken bezig die niet bij je passen. Zien ze jouw potentieel wel?
 • Op feestjes en verjaardagen mijd je alle gesprekken die over werk gaan. Je bent bang dat ze die ene vraag aan jou gaan stellen: “hoe is het op je werk?” en “werk je daar nou nog steeds??”. Je SCHAAMT je om te vertellen dat je niet weet wat je wilt. Je hebt het gevoel dat jij de enige bent die hier tegenaan loopt.

Kun jij er een of meerdere afvinken?

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Jij in kaart zou hebben welke talenten er in jou schuil gaan zodat je elke dag bezig kunt zijn met werk waar je energie van krijgt, met plezier naartoe gaat en waarvan je het idee hebt dat je er goed in bent.
 • Jij de komende jaren carrièrestappen gaat maken en echt iets opbouwt. Zowel in salaris als expert worden op jouw vakgebied. Je wordt gezien en gehoord voor jouw expertise!
 • Jij een baan hebt waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen.
 • Jij jouw kennis en vaardigheden kunt inzetten zodat je écht van waarde kunt zijn en anderen kunt helpen en daar waardering voor terug krijgt.
 • Jij een baan hebt waar je trots op bent. Waar je trots over wilt vertellen zodat mensen jaloers zijn op jouw baan en jouw carrière.

Dat is echt mogelijk!

Boost jouw carrière

Een complete online training met opdrachten en video’s waarin je aan de slag gaat om jouw potentieel te ontdekken zodat je jouw carrière een boost kunt geven en jij weer met plezier aan het werk gaat en jezelf verder kunt ontwikkelen en groeien.
Waar ben je goed in?
Waar krijg je energie van?
Waar ga jij van shinen?

Aan het einde van de training:

 • Weet jij in korte tijd waar jouw potentieel ligt en kun je dit ook duidelijk verwoorden naar anderen (bijvoorbeeld je manager of in een sollicitatiegesprek).
 • Weet jij waar jij plezier uithaalt in je werk.
 • Weet jij waar jouw expertise ligt zodat je die kunt inzetten
 • Weet jij waarin jij jezelf wilt ontwikkelen om jouw carrière een boost te geven (en ook jouw maandsalaris!). 
 • Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière!
 
Nu inclusief:

Online training "Hoe ontdek ik meer talenten"

 • Wanneer spreek je nu eigenlijk van een talent
 • Wat zijn de misverstanden rondom talenten
 • Hoe ontdek je jouw talenten

Meld je nu aan voor “Boost jouw carrière”

€ 149

Reviews van anderen over deze training:

Inge Eestermans
Inge Eestermans
Lees verder
Super coachingstraject! Monique is een hele fijne coach om mee samen te werken, ze kan goed tussen de regels doorlezen en je het zetje in de juiste richting geven. Ik ben enorm blij dat ik het traject gevolgd heb en kan het iedereen aanraden.
Leonie
Leonie
Lees verder
Wat een fijne coach! Monique haar enthousiasme straalt ervan af en dat heeft zeker ook effect op mij gehad. Een laagdrempelige professional die tot de kern weet door te dringen.
Hanneke Huberts
Hanneke Huberts
Lees verder
Monique stelt scherpe vragen waardoor ik veel nieuwe inzichten heb gekregen, en ze heeft me continu het vertrouwen gegeven dat het goed kwam.
I. Schoppers
I. Schoppers
Lees verder
Met alle opdrachten krijg je zoveel eye openers over jezelf en wordt het steeds duidelijker wat er wel echt bij je past! Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Je krijgt in deze training onder andere meer inzicht in jouw talenten. Wat als je deze talenten eens meer zou gaan inzetten? Dan blink je uit in wat je doet, zonder dat het je meer moeite kost. Dan word je betaald voor iets wat je fantastisch vindt. Grote kans dat je sneller een groei doormaakt in je carrière met groei in salaris als gevolg!

Als jij in je werk doet wat bij jou past, dan levert dit energie op en dus plezier!

Twee maanden. Dat is niet om je te pesten, maar als stok achter de deur zodat je er écht mee aan de slag gaat. Alleen dan kom je verder in jouw carrière.

Je mag mij altijd een e-mail sturen met je vraag. Het e-mailadres waar je je vraag naartoe kan sturen staat in de training.

Je kunt er zoveel tijd insteken als je zelf wilt. In principe kost het je een paar uurtjes.

Na aanmelding en betaling heb je direct toegang en kun je aan de slag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.